Főoldal > AKTUÁLIS > Diane Kruger bizarr ruhában is tündökölt

Diane Kruger bizarr ruhában is tündökölt

Diane Krugerestélyi ruhaszínésznő
0

Írta:

Különös estélyije nem mindenkinek jött be, szépségét viszont csak dicsérni lehet.

Diane Kruger egyike azon színésznőknek, akiket ha meglátsz bármelyik gála vagy nagyobb rendezvény fotóin, szinte már előre le mernéd fogadni, hogy mesés ruhát választott az adott eseményre. Nos, ez legutóbb nem mindenki szerint volt így – Diane a nem rövid nevű Lincoln Center Corporate Fund Black Tie Gala rendezvényen jelent meg, egy igencsak különös estélyiben.

A Valentino ruha egyesek szerint túlzás volt, mások szerint viszont egyszerűen ocsmány. Megint mások viszont azt mondták, a 39 éves világsztár épp úgy festett benne, mint egy hercegnő, aki egy fantasy filmből lépett ki.

De persze olyanok is voltak, akik azt emelték ki, milyen tündöklő szépség a modellből lett színésznő, aki alakjának köszönhetően is bárhol, bármikor besöpörhet egy csokorra való bókot. Diane korábban azt nyilatkozta, hogy nem diétázik és nem is sportol, egyszerűen ilyen alkat, de később persze kiderült: ez a mindennapok gyakorlatában azért nem teljesen így van.

„Persze megnézem, hogy mit eszem, de nem a súlyom miatt, hanem mert figyelek az egészségemre. A bio ételeket részesítem előnyben, a finomított élelmiszereket viszont kerülöm” – mondta. Majd elárulta, hogy a forgatásokon olykor túl feszített a tempó, olyankor pedig előfordul, hogy egész nap semmit sem eszik.

„Egyszerűen elfelejtem, hogy ennem is kellene, és mivel mindig el vagyok foglalva, az egész nap is eltelhet anélkül, hogy eszembe jutna az evés. Úgy érzem, minden filmem után csont és bőr leszek” – tette hozzá.

De a híresség azt is hangsúlyozta, hogy egyébként egészséges viszonyban van az ételekkel és saját testével is. „Szeretek enni, sőt, sütni és főzni is. Amikor például vendégeim voltak a Los Angeles-i otthonomban, bárányt sütöttem, és gyakorlatilag egész nap éreztük az illatát. Élvezet volt elfogyasztani ezt a finomságot” – mondta.

Diane büszke vékony termetére és tartására, amit minden bizonnyal táncos múltjának köszönhet: gyermekként balerinának készült, és szép sikereket ért el a balettben, ám egy sérülés miatt abba kellett hagynia.

„Ma már főleg akkor táncolok, ha elmegyek szórakozni. Emellett a kinti mozgásformák a kedvenceim: ha Párizsban járok, szinte biztos, hogy biciklit bérelek és körbekerekezem a várost. Ha pedig Los Angelesben vagyok, a hegyek felé veszem az irányt és túrázom egyet” – mesélte.

A színésznő természetesen örül annak, hogy szépsége és alakja miatt számos dicséretet kap mind rajongóitól, mind a sajtó képviselőitől. A ráirányuló figyelmet megragadva olykor közli is: boldog, hogy nem tartozik a csontsovány, „nullás méretű” nők közé, hanem továbbra is 36-38-as ruhákat hord.

Diane tippjei a gyönyörű bőrért

Amikor arca szépségéről és ragyogásáról kérdezték, a színésznő olyan dolgokat emelt ki, ami szerinte bárkinek segíthet a szép bőr elérésében. „Ne dohányozz, igyál sok vizet és aludj 9 órát. Emellett ha lehet, ne terheld erős sminkkel a bőröd, és minden este figyelj a tisztításra és a hidratálásra. Ha pedig kimész a szabadba, a napkrémed ne hagyd otthon” – tette hozzá.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X