Főoldal > AKTUÁLIS > Ikreivel videózták le a szépséges hercegnét

Ikreivel videózták le a szépséges hercegnét

Albert hercegCharlene hercegnéCharlene hercegnőcsaládhercegnéikrekmonacoi herceg
0

Írta:

Nem gyakran készülnek ilyen felvételek a monacoi hercegnéről és családjáról.

Charlene monacói hercegné nem arról híres, hogy családja minden bensőséges pillanatát kiszivárogtatná a médiának, ám legutóbb mégis hozzájárult egy olyan videófelvétel készítéséhez, amin férjével, Albert herceggel és egyéves ikreikkel, Gabriellával és Jacques-kal szerepel.

A videó, amit még az ünnepek előtt készítettek, de csak később került nyilvánosságra, még most is azon netezők kedvence, akik érdeklődnek a királyi családok iránt, ugyanis nemcsak Albert és Charlotte imádnivaló gyerekeit lehet megcsodálni a képeken, hanem a franciául beszélő herceg és az angolul beszélő hercegné is kicsit közelebb engedi magához az embereket a felvételnek köszönhetően.

Emellett persze az sem kerülte el a nézők figyelmét, hogy Charlene milyen szépen visszanyerte vonalait ikrei születése után. Jacques és Gabriella 2014 decemberében jöttek a világra, körülbelül két héttel a karácsony környékére kiírt időpont előtt.

Egykori úszóbajnok anyukájuk pedig amellett, hogy szeretettel és gondoskodással vette körül őket, néhány héttel a szülés után már alakja visszanyerésén is dolgozott. Ami a rendszeres sport újrakezdését illeti, azzal nem volt gondja, hiszen sportember, aki világéletében aktív életmódot követett.

Az úszás továbbra is része az életének, de már nem tudja elképzelni magáról, hogy versenyszerűen űzze. Emellett nagyon szereti a vízi sportokat, például a szörfözést, illetve korábban szívesen ment hosszú távú gyalogtúrákra is, de ezt most egy ideig a gyermekei miatt biztosan mellőzi.

Manapság inkább az edzőteremben tesz milliók által irigyelt alakjáért: Charlene rendszerint kardiózással és súlyzós edzéssel formálja a vonalait, de a nyújtás is mindig nagyon fontos részét képezi az edzéseinek.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a gyönyörű hercegnő asztalára évek óta nem kerül hús, hiszen vegetáriánus. Azt mondja, sokan féltették, mondván, hogy várandósan biztosan nem tud elég fehérjét, vitamint, vasat és egyéb fontos anyagot bevinni a szervezetébe, ha nem eszik húst, de elmondása szerint ebből semmi probléma nem volt.

Albert herceg felesége abban hisz, hogy vegetáriánusan is lehet tápláló ételeket választani, illetve kiegyensúlyozottan, vitamindúsan étkezni. Nem mellesleg még jól is lehet lakni a vega finomságokkal.

Ami pedig szépségét illeti, nos, Charlene megengedhetné magának, hogy a legdrágább kencékkel szépüljön, de egyik ismerőse szerint a kevésbé tehetős lányok által is ismert BB krém, illetve olcsóbb szájfények is megtalálhatók a neszesszerében. Tehát nem a drága cuccokat halmozza, hanem a praktikus dolgokat, és az olyan sminktermékeket, amikben megbízik. Apropó smink, van egy trükkje, amit mindig bevet – főleg ha kevesebb ideje van arra, hogy kifesse magát: csak a szemét hangsúlyozza, ami akkor is jó módszer, ha el szeretné tereli a figyelmet más pontokról, ahová nem kent vastagon makeupot.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X