Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria lábai elképesztően szexisek és izmosak

Eva Longoria lábai elképesztően szexisek és izmosak

Eva Longorialábrandiszínésznősztárszületett feleségek
0

Írta:

A színésznő tökéletes lábai New Yorkban villantak meg.

Mi úgy gondoljuk, 10 lányból legalább 9 szeretne Eva Longoriává változni, legalább egyetlen napra (a tízedik pedig nem teljesen őszinte). De vicceskedést és ábrándozást félretéve: teljesen megértünk mindenkit, aki odavan a 40 éves színésznő alakjáért, és szeretne csak egy kicsit hasonlítani rá, ugyanis Eva évek óta kirobbanó formában van.

Legutóbb New Yorkban, a L’Oréal egyik rendezvényén kapták őt lencsevégre, ahová egy krémszínű ruhában érkezett. A különleges darab peplumos ujjú, hosszú szabású volt, de elől egy látványos skiccnek köszönhetően mégis irtó dögös választásnak bizonyult – megvillantva a Született feleségek Gabrielle-jének izmos lábait.

A rajongók odáig vannak érte, és mindenkinek nagyon tetszik, hogy Eva ennyire nőiesen és szexin öltözik mostanság. Ezt pedig meg is teheti, hiszen gyönyörű és elképesztően csinos – a negyedik iksz után mintha még jobban érezné magát a bőrében, és ez látszik is rajta.

De ezt a testet Evának sem adják ingyen, ahogy mondani szokás. Az aerobik oktatóból lett sztár napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Evának nem ez volt az első és egyetlen olyan eset az életében, amikor saját tévedésével kellett szembesülnie, és bizony nem kicsit volt fájdalmas a dolog. Mindannyian sajnáltuk, amikor 2011-ben házassága szörnyen rossz véget ért. Később együtt szorítottunk neki, amikor Eduardo Cruzzal (Penelope és Monica testvérével) randizott, de úgy tűnt, 2012 júniusában végleg szakítottak.

Később állítólag újra randizgatni kezdtek, de Evának a barátai szerint elege lett abból, hogy Eduardo nem tudja, mit akar. Ezzel együtt túlságosan befolyásolható alkat, akit testvérei – Penelope és Monica Cruz – meg tudtak ingatni Eva iránt táplált érzelmeiben.

Most pedig nagyon drukkolunk a Született feleségek sztárjának azért, hogy Jose Antonio Bastonnal sokáig tartson a boldogsága. Állítólag már szóba került köztük a szálak szorosabbra fűzése, de még mindig nem tudjuk, Eva készen áll-e a csalódásai után arra, hogy mélyen belevesse magát a szerelembe, és örülni tudjon a boldogságnak egy igazi férfi mellett, aki hercegnőként kezeli és imádja őt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X