Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Bosworth elképesztően vékony

Kate Bosworth elképesztően vékony

alakfogyásKate Bosworthszínésznősztárvékony
0

Írta:

Eddig sem volt épp dundi, de Kate Bosworth most talán az eddigieknél is vékonyabb!

Ha Kate Bosworth neve kerül szóba, sokan azt is megemlítik, hogy a színésznő évek óta őrzi vékony, sőt, talán már túlságosan is vékony alakját. Most viszont talán még soványabb, mint az elmúlt években!

Kate-et nemrég Hawaii-on kapták lencsevégre, ahol férjével, Michael Polish-al és nevelt lányával, a 17 éves Jasperrel vakációzott. Instagramra feltöltött fotóján az egészséges alkatú tini mellett a 33 éves színésznő csont-bőr kisgyereknek tűnt, de nevetése azért legalább azt sugallta, hogy lelkileg minden rendben van vele.

Ennek ellenére sokan aggódnak az egészségéért, és rajongói egy része biztos abban, hogy ez a vékonyság egy súlyos betegség következménye. Néhányan anorexiáról suttognak, mások viszont attól féltik a sztárt, nehogy még komolyabb legyen a baj.

Bár mindig is tagadta, hogy anorexiás lenne, Kate azt korábban beismerte, hogy Orlando Bloommal történt szakítása után nem figyelt oda kellően magára. „2006-ban szakítottunk, ez sötét időszak volt az életemben” – ismerte be.

Ma viszont már boldog és kiegyensúlyozott, hiszen egy olyan ember van mellette, aki elmondása szerint nemcsak a szereleme, hanem a legjobb barátja és mentora is egy személyben. Barátai is megerősítik, hogy Michael nagyon jót tesz Kate-nek, és nemcsak lelkileg kiegyensúlyozottabb, hanem a munkájában és a mindennapokban is sokkal több örömteli pillanatot lát, mint korábban bármikor.

A hozzá közel állók szerint egyébként az étkezéssel sem az a helyzet, amit a bulvársajtó szeretne sugallni. „Kate az étrendjében is kiegyensúlyozottságra törekszik, és egyszerűen csak szeretne egészségesen élni. Ez a legfontosabb számára” – árulta el egy név nélkül nyilatkozó barát.

Majd hozzátette: a sztár a bio élelmiszerek híve, és minden étkezéshez igyekszik friss zöldséget fogyasztani. Nem számolja betegesen a kalóriákat, de arra ügyel, hogy ne csak kalóriadús ételekből jusson táplálékhoz.

De ha ezeket kívánja meg, a színésznő nem tagadja meg magától az energiabombákat sem. Szerinte a hizlalóbb ételekből is lehet enni – pontosan három falatot. Ez elég az ízlelőbimbóknak, főleg akkor, ha lassan rágva, az ízekre koncentrálva fogyasztjuk el ezt a kis mennyiséget.

Ami pedig a sportot illeti, edzésekre nem szán túl sok időt, mivel alapvetően nem számít hízékony alkatnak. „Általában beérem egy sétával, vagy azzal, ha megsétáltatom a kutyáimat” – nyilatkozta korábban.

A Sorsdöntő nyár című filmre viszont 7 kilónyi izmot épített magára, amit naponta 6 órányi edzéssel ért el: négy órát szörfözött, egy órán át súlyzós gyakorlatokat végzett, végül pedig egy órás futás következett, amit a tengerpart homokjában és a vízben végzett. Ezekkel nemcsak több kalóriát égetett, mintha sík terepen futott volna, hanem állóképességét is javította – hogy a vádlijára és combjaira épített gyönyörű izmokról ne is beszéljünk.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X