Főoldal > AKTUÁLIS > Renée Zellweger arca már sohasem lesz a régi

Renée Zellweger arca már sohasem lesz a régi

arcBrigdet JonesfilmműtétplasztikaRenée Zellwegerszínésznősztár
0

Írta:

Miért lett ennyire furcsa a sztár arca?

Renée Zellweger már egy kicsit sem hasonlít arra a lányra, akit korábbi filmjeiben – többek közt a Bridget Jones mozikban – megismert és megszeretett a világ, és ezért nagy valószínűséggel a plasztikákat lehet hibáztatni. A sztárról azóta nem is nagyon hallottunk, mígnem a napokban felfigyeltünk néhány friss fotóra a DailyMail weboldalán.

A képek tanúsága szerint Renée már a legújabb Bridget Jones filmet forgatja Londonban, melynek egyik helyszínén elegánsan, egy gyönyörű, sötétkék csipkeruhában jelent meg, a másik helyszínen, a Borough Marketnél pedig egy hosszú, zöld ruhában kapták őt lencsevégre.

Ez utóbbiban jobban hasonlított arra a Bridget Jones-ra, akit mindannyian ismerünk, de tény, hogy az arcának változásai miatt már nem tudunk rá úgy nézni, mint régen – hacsak azt nem szajkózzuk magunknak, hogy az eltelt évek során idősebb lett a karakter is, ezért a változás.

reneez2.jpg ()

A 46 éves színésznő a képek tanúsága szerint vékony lesz a filmben, de nem túlságosan. Ez a rajongók szerint éppen ideális, és minden bizonnyal a sztár is örült annak, hogy ez a film nem követeli meg tőle az extrém hízókúrát. Sőt, szinte biztos, hogy a sportot is folytathatta, ami nélkül azt mondja, már nem is tudna élni.

Általában súlyzós edzéseket végez, olykor táncol, illetve minden nap fut. „A napjaimnak ez az a része, ami csak rólam szól. Ilyenkor egyedül vagyok a gondolataimmal, és erre mindig szükségem van” – mondta, amikor egy interjú során a futásról kérdezték.

A rendszeres mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel: Gwyneth Paltrow-hoz hasonlóan a makrobiotikus táplálkozás híve, vagyis csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat és zöldségeket fogyaszt. Az anyagcseréje miatt különösen óvakodnia kell a szénhidráttól, hiszen az a típus, akire egy kevéske is azonnal rárakódik.

reneez3.jpg ()Renée teste egyébként az elmúlt évek során sokat változott. Bridget Jones szerepe kedvéért az első két filmre 15 kilót hízott: az első mozi forgatása előtt pizzával és fánkkal tömte magát, és leállt az edzéssel. A második filmnél viszont már sokkal tudatosabb volt – egy dietetikus által összeállított, magas kalóriatartalmú ételekből álló étrenddel szedte fel a kilókat.

A forgatások után villámgyorsan visszanyerte törékeny alkatát, amiben a futás és a tánc segített neki elsősorban. És bár sokan aggódtak érte a gyors fogyás, illetve vékony alakja láttán, barátai és ismerősei szerint nem volt baj. Renée ugyanis kiegyensúlyozott ember, akinek sokat segít, hogy megtalálta a számára legmegfelelőbb étrendet és kedvenc mozgásformáját, a futást, valamint szerelmének köszönhetően a nyugalmat és az igazi boldogságot is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X