Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki most a plasztikázott arcú Meg Ryan

Így néz ki most a plasztikázott arcú Meg Ryan

Meg Ryanszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Az 54 éves színésznőt egy rejtélyes férfival fotózták le.

Meg Ryan nem tartozik azon sztárok közé, akikről naponta-kétnaponta olvashatunk „fontos” híreket a sajtóban, sőt, mi most elég rég nem hallottunk róla semmit, épp ezért felfigyeltünk az egyik brit napilap weboldalán a róla készült friss fotókra. Az 54 éves világsztárt New Yorkban, pontosabban a Sohóban kapták lencsevégre, ahová egy ismeretlen férfi társaságában látogatott el.

Persze sokan találgatják, ki lehet a rejtélyes idegen, és hogy vajon ő lett-e Meg új barátja, miután szakított a rocker John Mellencamppel, de biztosat egyelőre senki sem tud – úgy értjük, a színésznőn, a férfin és szűkebb környezetükön kívül.

Amellett, hogy Meg Ryan magánéletéről találgatnak, a netezőket az is érdekli, hogyan őrzi vékony alakját a híres színésznő. Korábban azért is szerették rajongói, mert a nőiesen szexi sztárok közé tartozott, és eszébe sem jutott túl szigorú diétákkal sanyargatni a testét, vagy netalán csontsoványra fogyni, de a kétezres évek ebben is változást hoztak: 2012-ben mindenkit megdöbbentett, amikor a Los Angeles-i LAX reptéren várakozó paparazzók olyan soványan kapták őt lencsevégre, mint talán még soha!

A hosszú, fekete kabátot és sötétkék farmert viselő színésznő új képei láttán a különböző weboldalak látogatói órákon belül aggódva csapták össze a kezeiket, és sokan azonnal találgatni kezdtek, hogy vajon mi állhat a híres szőkeség fogyásának hátterében.

Egyesek biztosra vették, hogy Meg soványságának és nyúzott külsejének csak némi fáradtság az okozója, hiszen akkoriban épp New York és Los Angeles közt ingázva élte az életét. Mások viszont azt gyanították, hogy a sok stressz viselte meg, amit egyrészt az utazások okoztak, másrészt pedig az, hogy költözni készült, és már árulta Los Angeles-i hat hálószobás álomotthonát.

Megint mások tudni vélték, hogy a világ egyik legnépszerűbb szőkesége magánéleti válságban szenvedett John Mellencamppel, de ennek ellentmondtak azok, akik úgy tudták, hogy éppen párja miatt akarta eladni Los Angeles-i otthonát, mert a férfivel akart élni New Yorkban.

A színésznő számára egyébként mindig is fontos volt, hogy a munka mellett a szerelemben is ki tudjon teljesedni, így teljes, boldog életet élhessen. Lelki egyensúlyát évek óta jógával is erősíti, amit kocogással és futással egészít ki, ha egy kicsit több mozgásra vágyik.

Bár sokak szerint nem kellene fogynia, hiszen alkata és súlya is teljesen normálisnak tekinthető, Meg Ryan évek óta a zóna diéta lelkes követője. A diéta célja, hogy tápanyagarányival olyan zsírégetési-zóna tartományba hangolja át és tartsa a szervezet anyagcseréjét, ami hosszútávon eredményez zsírégetést, azonban egyik tápanyagot sem nélkülözi radikálisan.

A színésznő ezt az étrendet követve minden étkezése során 30% fehérjét, 30% zsírt és 40% szénhidrátot fogyaszt el, de szénhidrátokból leginkább az alacsony glikémiás indexűek jöhetnek számításba nála. Ilyen a legtöbb zöldség és gyümölcs, kivéve a répa-, borsó- és gabonafélék, tésztafélék, kenyér, rizs, ezek kerülendőek.

Fehérjék közül leginkább a sovány húsok, szójatermékek, alacsony zsírtartalmú tejtermékek és tojásfehérje kerülnek az asztalára. Zsírok esetében pedig olívaolajra, avokádóra, kukoricaolajra, mandulára, mogyoróra és tengeri halak olajára szűkül a választéka. A sertészsírt, margarint, vajat és szójaolajat kerülnie kell.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X