Főoldal > AKTUÁLIS > Sharon Osbourne felismerhetetlenül néz ki

Sharon Osbourne felismerhetetlenül néz ki

Kelly OsbourneOzzy OsbourneSharon OsbournesztárX-Faktorzsűri
0

Írta:

Több dolog is közrejátszhat abban, hogy Sharon Osbourne most így néz ki.

Sharon Osbourne életében rengeteg változást hoztak az utóbbi hónapok. A 63 éves hírességről nemrég megírták a lapok, hogy férje, Ozzy Osbourne megcsalta őt, sőt, el is költözött közös otthonukból, de hogy valami kellemesebbet is említsünk, többek közt az is biztossá vált, hogy Sharon idén visszatér a brit X-Faktor zsűrijébe.

Azok viszont, akik ott voltak a manchesteri meghallgatáson, de rég nem látták Sharont, nem biztos, hogy felismerték. A híresség ugyanis döbbenetes változáson ment át – a legszembetűnőbb, hogy rengeteget fogyott, és vékony alakját fekete-fehér szettje, valamint vagány motoros dzsekije is kiemelte.

Az egyik brit lap azt írta, hogy Ozzy neje visszaforgatta az idő kerekét, de azért – hogy teljesen naivnak azért senkit ne nézzenek – egy plasztikai sebészt is megkérdeztek, aki megerősítette, hogy a sztárt valószínűleg rendesen kezelésbe vette egy (szerintünk elég jó) plasztikaspecialista: valószínűleg arcemelés, Botox és egyéb feltöltések is szerepeltek a Sharon által rendelt menüben.

Pedig miután pár éve legyőzte vastagbélrákját, és mindkét mellét eltávolíttatta, a világsztár azt nyilatkozta, hogy nem akar több plasztikát. 2012-ben egy tévés szereplése során elmondta, hogy több szögből nézve is úgy látja magán, hogy az eddigiek is teljesen természetellenes végeredményt hoztak, az egész arca műanyagnak tűnik, ezért nem akar több ilyen beavatkozást, sőt, az eddigieket is megbánta.

Akkoriban arcemelésről, Botoxról, has- és mellplasztikákról beszélt, melyekre összesen legalább 120 ezer angol fontot költött. Persze alakjára is nagyobb figyelmet fordított az idő múlásával. Ezt nem annyira a sport és az egészséges étrend beiktatásával érte el, mint inkább gyomorgyűrűje segítségével: akkor 45 kilót fogyott, most viszont valószínűleg ehhez jócskán hozzátett még.

Sokan úgy gondolják, az is hozzájárult elképesztő fogyásához, hogy Ozzy megcsalta és elköltözött közös otthonukból, míg mások szerint egy rocksztár felesége azért elég sok mindent megbocsát, várjuk ki a dolog végét. Ezt támasztja alá az is, amit lányuk, a korábban 23 kilót fogyó Kelly Osbourne is állít: szerinte a szülei nagyon is együtt vannak. Így lehet, hogy a teljes megbocsátás már csak idő kérdése. Ozzy pedig egy nagy szamár, ha egy ilyen remek asszonyt elenged, mint amilyen Sharon!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X