Főoldal > AKTUÁLIS > Kelly Osbourne melle majdnem kibuggyant a ruhájából

Kelly Osbourne melle majdnem kibuggyant a ruhájából

énekesnőKelly Osbourneműsorzsűri
0

Írta:

Majdnem divatbaki áldozata lett, amit csak a ruhájának és saját magának köszönhet.

Ha azt gondolod, Kelly Osbourne-nak nem lehet nehéz dolog a ruhaválasztás, hiszen a Fashion Police című tévéműsor egyik műsorvezetőjeként ért a divatos holmikhoz, akkor nézd meg jól a következő felvételeket, ugyanis a divatguru most tényleg rendesen mellényúlt a gardróbjában.

Kelly az Australia’s Got Talent című műsor elődöntőjére vette fel azt a fekete, szegecsekkel díszített, elég mélyen dekoltált ruhát, amiben kis híján többet mutatott a dekoltázsából, mint ami még illendő. Nem tudjuk, a 31 éves híresség visszanézi-e az adást, de ha így történik, talán ő is belátja, hogy egy másik ruhával jobban járt volna…

A rossz nyelvek szerint egyébként Kelly az utóbbi időben elkezdte visszaszedni a korábban leadott kilókat, szerintünk így is remekül néz ki. A hírességnek korábban is meggyűlt a baja a visszatérő pluszkilókkal, de 2009-ben, a Dancing With The Stars című tévéműsor próbáin beleszeretett a táncba, amitől elkezdtek leolvadni róla a kilók. Miután néhány hét alatt nemcsak két ruhaméretettel vékonyabb lett, hanem sokkal fittebb is, más mozgásformákat is örömmel próbált ki.

„A Pilates lett az új kedvencem, de rájöttem, hogy a legfontosabb nem az, hogy minden edzésen ott legyek, hanem inkább a rendszeres mozgás. Igyekszem heti háromszor 60 percet sportolni, ami lehet séta vagy túrázás is, teljesen mindegy, a hangsúly a mozgáson van” – árulta el a híresség, aki összesen több mint 20 kilót fogyott.

Ennek jegyében legutóbb a hulahoppozásba szeretett bele. „5 perc reggel, 5 perc este, és 5 nap alatt több mint 5 centivel lettem vékonyabb deréktájon” – írta a Twitteren, hozzátéve, hogy hát-, has-, kar- és lábizmai is erősebbek lettek. „Ez egy olyan edzésmód, ami nagyon gyorsan és hatékonyan mozgatja át az egész testem, és még jó móka is” – tette hozzá.

Kellynek nemcsak a mozgás okoz örömet, hanem ma már a helyes étkezés is. Az egészséges táplálkozásról sokáig azt gondolta, hogy úgysem tudná betartani, mert nem lenne képes chips és szénsavas üdítők nélkül élni. Majd rájött, hogy mértéket tartva még ez is beleférhet.

„Ma már elég egy maréknyi chips, és tíz üdítő helyett is csak egyet iszom naponta” – árulta el. Majd hozzátette, hogy mára elfogadta önmagát, és szereti a testét, olyannak, amilyen: ha épp felkúszik rá egy-két pluszkiló, akkor úgy, ha pedig épp többet sportol, és vékonyabb, akkor olyannak fogadja el a vonalait.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X