Főoldal > AKTUÁLIS > Őszintén vallott evészavaráról a magyar énekesnő

Őszintén vallott evészavaráról a magyar énekesnő

énekesnőevészavarnagy bogi
0

Írta:

Nagy Bogi őszintén vallott arról, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie az elmúlt években. Az evészavar sokakat érintő probléma, a fiatal énekesnő azonban fontosnak találja, hogy nyíltan beszéljen egykori betegségéről ezzel másokat is segítve.

Nagy Bogi néhány év alatt Magyarország egyik legismertebb fiatal tehetségévé vált. A mindössze 19 éves énekesnő Peller Annának és Peller Mariannak mesélt az RTL Reggeli műsorában arról, evészavarral kellett megküzdenie másfél évvel ezelőtt.

 

Tavaly előtt novemberben egy nagyon zűrös időszakban talált rám ez a betegség. Nagyon kiegyensúlyozott személynek tartom magam, de akkor annyi stressz ért, hogy azt vettem észre, hogy nincs idő saját magamra, nagyon leterhelt voltam. Nagyon odafigyeltem, hogy miből mennyit eszek, később pedig minél kevesebbet fogyasztottam az ételekből. Mikor ettem, akkor is hibásnak éreztem magam. Volt falási rohamom is, ami nagyon rossz volt, ez szerencsére egy-két hónap alatt le is csengett. Elmondtam a szüleimnek, hogy valami nincs rendben, és ők nagyon sokat segítettek, majd utána bejelentkeztem pszichológushoz is. Sajnos olyan emberekkel vettem körül magam, akik meg akartak változtatni, a többi lány azt mondta, hogy ötven kiló fölött a nő nem nő

– mesélte a betegségéről Bogi az RTL Reggeliben.

Bogi most másokon is szeretne segíteni, szerinte ugyanis fontos, hogy erről a betegségről beszéljenek az emberek, ezáltal segítve azokat, akik hasonló problémákkal küzdenek. Boginak másfél évvel ezelőtt a szülei és a pszichológusa segítettek abban, hogy kilábaljon az evészavarából.

Forrásunk volt. 

Címlap: Facebook/Bogcatubca


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X