Főoldal > AKTUÁLIS > 40 kilót fogyott a magyar énekesnő 15 hónap alatt

40 kilót fogyott a magyar énekesnő 15 hónap alatt

40 kiló fogyásbalássy bettyénekesnőfogyás
0

Írta:

Balássy Betty tavaly januárban kezdett teljes életmódváltásba, a magyar énekesnő pedig mára büszkén elmondhatja magáról: 40 kilogrammot sikerült leadnia.

Balássy Betty 2021 januárjában kezdett teljes életmódváltásba, alig kicsivel több mint egy év után pedig most elmondhatja magáról, 15 hónap alatt negyven kilogrammot fogyott. A magyar énekesnő Instagram-oldalán posztolt egy képet arról, milyen változáson ment keresztül az elmúlt egy évben, és ahogy az kiderül, másoknak is szeretne segítséget nyújtani az életmódváltás felé vezető úton:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Balássy Betty (@balassybetty) által megosztott bejegyzés

Sikerült. -40. A motiváló rucim ezennel bekerül a szekrénybe 15 hónap után. Hát ez baromi jó érzés! Hajrá mindenkinek, aki belefogott az életmódváltásba! Higgyetek magatokban!

Az énekesnő nem titkolja sikerének kulcsát sőt, egy külön Facebook-oldalt is létrehozott azok számára, akik szeretnének súlyt veszíteni, de nem tudják, hogyan változtassanak – írja a 24.hu. Az énekesnő korábban szakemberrel konzultálva vágott bele a váltásba, elmondása szerint azonban étrendjét saját maga állította össze, idővel pedig minden, konyhájában található alapanyagot sikerült egészségesre cserélnie.

Forrásunk volt; Címlap: Balássy Betty énekesnő hivatalos facebook oldala


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X