Főoldal > AKTUÁLIS > Radics Gigi fürdőruhában állt kamera elé 30 kilós fogyása után

Radics Gigi fürdőruhában állt kamera elé 30 kilós fogyása után

bikini bodyénekesnőfogyásradics gigi
0

Írta:

Az énekesnő tökéletes formában van, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a fotó, amit nem régen osztott meg magáról Instagram-oldalán.

Ragyogó formában van Radics Gigi. A magyar énekesnő nemrég új fotót osztott meg magáról Instagram-oldalán, olyat, amire már régen volt példa. Gigi 2020-ban adott életet kislányának, azelőtt pedig utoljára 2019-ben láthattuk őt fürdőruhában. Az énekesnő súlya a várandósság alatt 30 kilogrammal gyarapodott, amely teljesen normális a terhesség ideje alatt, kislánya megszületését követően pedig nem sietett rögtön leadni a kilókat, hiszen az volt számára a legfontosabb, hogy gyermeke az anyatejes táplálás alatt semmiben se szenvedjen hiányt.

Gigi augusztusban ünnepli 26. születésnapját, néhány napja megosztott fotóján pedig jól látszik, hogy szinte tündököl a medenceparton.

Az énekesnő szülés előtt szigorú diétát követett, a Femina.hu cikke szerint azonban várandóssága alatt éppen azokat az ételeket kívánta meg, amelyeket korábban étrendje miatt nem fogyasztott. Tavaszra csaknem 30 kilótól szabadult meg, állításai szerint a köretek nélküli, kis adagokban elfogyasztott ételek, a cukor és a glutén elhagyása, valamint a gyermeke utáni rohangálás is segítette abban, hogy megszabaduljon a nem kívánt kilóktól.

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X