Főoldal > AKTUÁLIS > Kelly Osborne elképesztően extrém frizurával mutatkozott

Kelly Osborne elképesztően extrém frizurával mutatkozott

fitneszfrizurahajszépségsztárwellness
0

Írta: and

A rajongók egy részének már az is sok(k) volt, amikor Kelly Osbourne felnyíratta a haját, és az egyik

A rajongók egy részének már az is sok(k) volt, amikor Kelly Osbourne felnyíratta a haját, és az egyik oldalra tetováltatott is. De nemrég még az erősebb idegzetűeknek is a homlokukig szaladt a szemöldökük, amikor meglátták, hogyan fokozta frizurája extremitását a híresség: maradék haját apró tincsekbe fonta, amikbe biztosítótűket tűzött.
 
Kelly nőies szereléssel és szép sminkkel párosította a bizarr hatású frizurát, ami rajongói szerint jó döntés volt, hiszen a szoknya, a blúz és a flitteres cipő tompította a „hajköltemény” okozta sokkot.

kelly2.jpg ()
 
A ruhaválasztással nem sok gondja lehetett, hiszen egyrészt a Fashion Police című tévéműsor egyik műsorvezetőjeként ért a divatos holmikhoz, másrészt pedig alakján sok minden jól áll. Bár sokan azt mondják, az utóbbi hetekben elkezdte visszaszedni a korábban leadott kilókat, Kelly szerintünk így is remekül néz ki.
 
Kellynek már korábban is meggyűlt a baja a visszatérő pluszkilókkal, de 2009-ben, a Dancing With The Stars című tévéműsor próbáin beleszeretett a táncba, amitől elkezdtek leolvadni róla a kilók. Miután néhány hét alatt nemcsak két ruhaméretettel vékonyabb lett, hanem sokkal fittebb is, más mozgásformákat is örömmel próbált ki.
 
„A Pilates lett az új kedvencem, de rájöttem, hogy a legfontosabb nem az, hogy minden edzésen ott legyek, hanem inkább a rendszeres mozgás. Igyekszem heti háromszor 60 percet sportolni, ami lehet séta vagy túrázás is, teljesen mindegy, a hangsúly a mozgáson van” – árulta el a híresség, aki összesen több mint 20 kilót fogyott.
 
kelly3.jpg ()Ennek jegyében legutóbb a hulahoppozásba szeretett bele. „5 perc reggel, 5 perc este, és 5 nap alatt több mint 5 centivel lettem vékonyabb deréktájon” – írta a Twitteren, hozzátéve, hogy hát-, has-, kar- és lábizmai is erősebbek lettek. „Ez egy olyan edzésmód, ami nagyon gyorsan és hatékonyan mozgatja át az egész testem, és még jó móka is” – tette hozzá.
 
Kellynek nemcsak a mozgás okoz örömet, hanem ma már a helyes étkezés is. Az egészséges táplálkozásról sokáig azt gondolta, hogy úgysem tudná betartani, mert nem lenne képes chips és szénsavas üdítők nélkül élni. Majd rájött, hogy mértéket tartva még ez is beleférhet.
 
„Ma már elég egy maréknyi chips, és tíz üdítő helyett is csak egyet iszom naponta” – árulta el. Majd hozzátette, hogy mára elfogadta önmagát, és szereti a testét, olyannak, amilyen: ha épp felkúszik rá egy-két pluszkiló, akkor úgy, ha pedig épp többet sportol, és vékonyabb, akkor olyannak fogadja el a vonalait.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X