Főoldal > AKTUÁLIS > Újabb 10 kilót fogyott Kelly Osbourne

Újabb 10 kilót fogyott Kelly Osbourne

diétafogyásfogyókúragasztroKelly Osbournetáplálkozás
0

Írta: and

A hírességek között szép számmal találunk olyanokat, akik átgondolt étkezéssel &

A hírességek között szép számmal találunk olyanokat, akik átgondolt étkezéssel és sok mozgással nemcsak lefogytak, hanem tartani is tudják a súlyukat. Ilyen például Kelly Osbourne is, aki sokak szemében az egészséges életmód élharcosának is tűnik.

Az utóbbi hónapokban viszont ismét gondja akadt a súlyával. Négy hónappal ezelőtt szakítottak vőlegényével, Matthew Mossharttal, és Kelly a búcsú után ismét kedvenc ételeihez menekült. Edzeni viszont nem nagyon volt kedve, így sokak szerint nem is csoda, ha újra többet mutatott alatta a mérleg.

„9 kilót híztam, ideje kajarehabra mennem” – mondta nemrég a sztár, és úgy tűnik, ezt nagyon komolyan is gondolta, hiszen friss fotóin alig ismerünk rá: vékonyabb és csinosabb, mint amilyennek az utóbbi hetek során bármikor is láthattuk.

Kelly elmondása szerint jógával, Pilatesszel és személyi edzővel végzett gyakorlatokkal érte el a látványos eredményt. Heti öt alkalommal mozgott, emellett pedig egyfajta tisztítókúrát is végigcsinált. Egyesek szerint ez valami drasztikus diéta lehetett, például a hírességek régi nagy kedvence, a juharszirup diéta.

Ezt követve a diétázó néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami sokak szerint nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat.

Kelly szerint erről szó sincs. Inkább ismét hangsúlyozta: abban hisz, hogy az egészségünk megőrzésére kell törekedni, aminek fontos eleme az ételekre való odafigyelés. Mivel az ő gyengéi a nasik, azt is fontosnak tartja, hogy egészségesebb alternatívákkal helyettesítse kedvenceit – csipszek helyett például a Wheat Thins Popped snackjét majszolja.

kelly2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezt a terméket mindenhová magával viszi, legyen szó akár moziról vagy az edzőteremről, és mivel neki bevált, örömmel biztat másokat is a fogyasztására. Legutóbb a Times Square-en reklámozta, ahol azt is megmutatta, hogyan tűnhetünk vékonyabbnak pózolással: a csípőre tett kéz és az egyik láb előre helyezése neki mindig bejön!

Kelly-nek korábban többször is voltak súlyproblémái, de ezeket 2009-ben, a Dancing With The Stars című táncos műsornak köszönhetően jó időre száműzte az életéből. Akkoriban a rendszeres mozgásnak és a helyes étkezésnek köszönhetően 42-esről 34-36-osra csökkent a ruhamérete, és összességében 22 kilótól szabadult meg.

„A tánc után a Pilates lett az új kedvencem, de rájöttem, hogy a legfontosabb nem az, hogy minden edzésen ott legyek, hanem inkább a rendszeres mozgás. Igyekszem heti háromszor 60 percet sportolni, ami lehet séta vagy túrázás is, teljesen mindegy, a hangsúly a mozgáson van” – árulta el néhány hónappal később.

A Pilates után a hulahoppozásba is beleszeretett. „5 perc reggel, 5 perc este, és 5 nap alatt több mint 5 centivel lettem vékonyabb deréktájon” – írta a Twitteren, hozzátéve, hogy hát-, has-, kar- és lábizmai is erősebbek lettek. „Ez egy olyan edzésmód, ami gyorsan és hatékonyan mozgatja át az egész testem, és még jó móka is” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X