Főoldal > AKTUÁLIS > Taylor Swift tényleg megcsináltatta a melleit?

Taylor Swift tényleg megcsináltatta a melleit?

énekesnőmellmellplasztikaműtétsztárTaylor Swift
0

Írta:

A mellműtét az oka, hogy Taylor pólója ennyire feszül?

Egy képet többet mond ezer szónál. Ez így van Taylor Swift esetében is, aki augusztus végén egy feszes, piros haspólóban élvezte a nyári meleget. Persze lefotózták, a képek láttán pedig a fél világ azt kezdte találgatni, hogy vajon minek köszönhetően lettek szemmel láthatóan teltebbek az énekesnő keblei. Vajon a 26 éves sztár mellplasztikát csináltatott?

Taylor egyelőre nem kommentálta ezeket a találgatásokat, de tett valami sokkal beszédesebbet: egy nappal a piros póló után egy feszes fekete szerelésben ment táncórára New York City-ben, amiben szintén szemmel látható volt, hogy „mellesleg” igencsak teltebb lett az utóbbi időben.

Rajongói szerint egyébként eddig is teljesen rendben volt minden az alakjával, amiért persze sokat tesz: korábban azt írták róla a lapok, hogy legalább 70 százalékban nyers ételeket fogyaszt, például friss zöldségeket és gyümölcsöket, vagy ezekből készült salátákat. Mások szerint viszont nem túl szigorú önmagához, sőt, az egészségtelenebb falatokat szereti csak igazán.

Állítólag kedvenc étele a sajttorta, a spagetti és a sajtburger, amit ő is alátámasztott egy interjúban. „Az ételek a gyengéim, tényleg imádok enni, szóval soha nem fogyókúrázom. Ha sajtburgert akarok enni, azt eszem” – mondta, mire jó sokan irigykedve sóhajtottak fel. Hiszen, ha ez így igaz, akkor Taylor igencsak jó géneket örökölt!

Az énekesnő arról is beszélt, hogy a hétköznapokon azért döntően egészségesen étkezik. „Saláta, joghurt, szendvics is jöhet, de a cukros üdítőket kerülöm. Próbálok könnyű dolgokat fogyasztani, de ebben még nincs semmi őrültség vagy túlszabályozottság” – árulta el.

Majd Taylor hozzátette: hétvégenként általában engedékenyebb saját magával, és olyankor jöhet a már említett sajtburger, illetve sült krumpli, jégkrém, vagy akár egy-két szeletnyi finom sütemény. Ezt gyakran saját maga készíti el otthon, mivel imád sütni-főzni, és ismerősei szerint a konyhában legalább annyira ügyes, mint a színpadon.

Ami pedig a sportot illeti, a rendszeres testmozgást akkor sem hanyagolja, ha sok a dolga. Leginkább futni szeret, azt is a szabadban. Ám ha erre nincs lehetősége, az edzőtermi futópaddal is megelégszik, miközben természetesen zenét hallgat – izmos lábait elnézve jó sokáig róhatja a kilométereket futópadon.

Látványosabb sminket általában csak a színpadon visel, a hétköznapokon nem bajlódik ezzel olyan sokáig. „Néha csak pár percem van sminkelni. Olyankor bőven elég egy vörös rúzs, amit legfeljebb egy kis szempillaspirállal egészítek ki” – nyilatkozta a világsztár.

Fotó: News.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X