Főoldal > AKTUÁLIS > Szupercuki fürdőruhában mutatkozott a szexi Taylor Swift

Szupercuki fürdőruhában mutatkozott a szexi Taylor Swift

alakbikinidiétafogyásfürdésfürdőruhastrandszépségszexisztártest
0

Írta: and

 Minden darabot eladtak az énekesnő által viselt cuki pöttyös fürdőruhából.  Taylor Swift nemcsak

 
Minden darabot eladtak az énekesnő által viselt cuki pöttyös fürdőruhából.
 
Taylor Swift nemcsak azzal hívja fel magára a figyelmünket, ha újabb rangos zenei díjat nyer, vagy dalt ír valamelyik – feltehetően gazdag és híres – exéről, hanem bizony akkor is, ha csak strandol, vagy sütkérezik a napon, valahol a világ melegebbik felén.
 
A 25 éves énekesnő ezt legutóbb január végén Hawaii-on, Mauin tette, méghozzá egy olyan klasszikusan elegáns, szupercuki retro fürdőruhában, ami mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül.
 
Taylor ugyanis olyan bájos, időtlen szépség volt az Anthropoligie-tól vett fürdőruhában, hogy az internetes oldalakon szó szerint felbolydultak az olvasók: sokan azonnal ugyanilyet szerettek volna, aminek az lett az eredménye, hogy a vállalatnál még mindig hiánycikk ez a fürdőruci.
 
taylorfurdoruha2.jpg ()Ez pedig nem is csoda, hiszen kialakításának köszönhetően szinte bármilyen alakon előnyösen áll. A pöttyös minta pedig klasszikussá és elegánssá teszi viselőjét – így Taylor vékony alakján is remekül áll, amit egészséges étrenddel és rengeteg sporttal őriz.
 
Korábban azt írták róla a lapok, hogy legalább 70 százalékban nyers ételeket fogyaszt, például friss zöldségeket és gyümölcsöket, vagy ezekből készült salátákat. Mások szerint viszont nem túl szigorú önmagához, sőt, az egészségtelenebb falatokat szereti csak igazán.
 
Állítólag kedvenc étele a sajttorta, a spagetti és a sajtburger, amit ő is alátámasztott egy interjúban. „Az ételek a gyengéim, tényleg imádok enni, szóval soha nem fogyókúrázom. Ha sajtburgert akarok enni, azt eszem” – mondta.
 
A 25 éves énekesnő arról is beszélt, hogy a hétköznapokon egészségesen étkezik. „Saláta, joghurt, szendvics is jöhet, de a cukros üdítőket kerülöm. Próbálok könnyű dolgokat fogyasztani, de ebben még nincs semmi őrültség vagy túlszabályozottság” – árulta el.
 
Majd hozzátette: hétvégenként általában engedékenyebb saját magával, és olyankor jöhet a már említett sajtburger, illetve sült krumpli, jégkrém, vagy akár egy-két szeletnyi finom sütemény. Ezt gyakran saját maga készíti el otthon, mivel imád sütni-főzni, és állítólag a konyhában legalább annyira ügyes, mint a színpadon.
 
Ami pedig a sportot illeti, a rendszeres testmozgást akkor sem hanyagolja, ha sok a dolga. Leginkább futni szeret, azt is a szabadban. Ám ha erre nincs lehetősége, az edzőtermi futópaddal is megelégszik, miközben természetesen zenét hallgat – izmos lábait elnézve jó sokáig róhatja a kilométereket futópadon.
 
Ami csodás makeupjait illeti, Taylort rendszerint gyönyörű sminkben látjuk a színpadon és a róla készült fotókon, de nem titkolja, hogy néha nincs kedve vagy ideje órákat ülni, és várni a tökéletes makeup megszületésére. „Néha csak pár percem van sminkelni. Olyankor bőven elég egy vörös rúzs, amit legfeljebb egy kis szempillaspirállal egészítek ki” – nyilatkozta a világsztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X