Főoldal > AKTUÁLIS > Ashley Graham mindenét kipakolta

Ashley Graham mindenét kipakolta

Ashley Grahammodellplus size modellsztár
0

Írta:

Szerinted is túl sokat mutatott magából a híres plus size modell?

Bár manapság már nem trendi csontsoványnak lenni (szerencsére), még mindig vannak olyan modellek, akik azt sem bírják elviselni, ha csak néhány grammnyi felesleg felszalad nádszálvékony alakjukra. De persze akadnak olyan csajok is – még jó, hogy egyre többen –, akik teltebben is büszkén vállalják a vonalaikat.

Ashley Graham is épp ilyen, és egy cseppet sem szégyellős. Ezt legutóbb az idei GQ Men of the Year Awards díjkiosztó gálán bizonyította be, ahová egy merészen felskiccelt és talán még merészebben dekoltált, fekete Tadashi Shoji ruhában érkezett.

A 28 éves modell tehát nem igazán rejtette el, amije van, hogy finoman fejezzük ki magunkat, éppen ezért nem lehetett mellette anélkül elmenni – sem a vendégeknek, sem a fotósoknak -, hogy ne bámulta volna meg kivétel nélkül mindenki a világ legkeresettebb plus size modelljének dekoltázsát és lábait. De főleg a dekoltázsát.

Egyesek szerint egy gálára nem illik ilyen ruhát választani, Ashley is viselhetett volna egy kicsit tartózkodóbb darabot, mások viszont úgy gondolják, hogy ami mutatós, azt minek elrejteni?

Így van ezzel a híres modell is, aki egyébként lelkes aktivista is: szeretné megmutatni az embereknek, hogy milyen jó dolog az, ha elfogadjuk, megszeretjük a testünket. „Én mindig szexinek, csinosnak látom magam, és kényelmesen érzem magam minden helyzetben. Így szeretek önmagamra tekinteni” – mondta egy korábbi interjúban, hozzátéve, hogy azt szeretné, ha mások is annyira szeretnék a saját testüket, mint ő a sajátját.

Persze a teltebben is szuper alakért sokat dolgozik, például szinte minden nap jár edzőterembe (mivel a plus size nem jelent egyet azzal, hogy a modellek ténylegesen kövérek, inkább olyasmit takar, hogy kicsit teltebbek, de alakjuk nagyon szép látványt nyújt – inkább nőies, mint duci).

Ashley hétfőnként BoxFit trainingen vesz részt, egyik kedvence pedig a kickbox, amit soha nem hagyna ki. Keddenként köredzés, szerdán sprintek sorozata, csütörtökön kettlebelles köredzés, péntekenként pedig ismét egy jó BoxFit training várja.

A sok sport mellett az étrendjére is ügyel, hiszen aki igazán szereti a testét, az igyekszik mindent megadni neki, amire szüksége van: sok halat, zöldséget, quinoát, barna rizst és salátát fogyaszt. Emellett a smoothie-k megszállottja, és azt vallja, hogy napi egy zöld smoothie segít neki leginkább az egészsége megőrzésében. Kedvenc zöld smoothie-ját te is elkészítheted otthon: kelkáposzta, citrom, gyömbér, cékla, alma és a petrezselyem kell csak hozzá. Szuper immunerősítő, és Ashley szerint nemcsak egészséges és tápláló, hanem nagyon finom is!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X