Főoldal > AKTUÁLIS > Linda Evangelista elmondta, mi lett a céggel, amely tönkretette arcát

Linda Evangelista elmondta, mi lett a céggel, amely tönkretette arcát

arcplasztikalinda evangelistamodellműtétzsírleszívás
0

Írta:

Az 1990-es évek egyik leghíresebb modelljének arcát egy plasztikával és zsírleszívással foglalkozó cég tette tönkre. Linda Evangelistáról sokáig semmilyen hír vagy fotó nem jelent meg, most viszont kiderült, mi lett a vétkes céggel.

Linda Evangelista a ’90-es évek egyik leghíresebb és legfoglalkoztatottabb modellje volt, olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Naomi Campbell, Cindy Crawford vagy Claudia Schiffer. A szupermodellről az elmúlt években szinte alig lehetett hallani, mint az később kiderült, nem véletlenül.

Evangelista arca állítása tartósan deformálódott, miután egy kozmetikai cég 2015 és 2016 között több zsírleszívást végzett el a hasán, a combján, a tokáján, a hátán és lágyéktájt is. Ahogy a 444.hu cikkéből kiderül, az eljárás paradox zsír-hiperpláziát okozott, mely által a kezelt zsírsejtek megnagyobbodtak ahelyett, hogy zsugorodtak volna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Linda Evangelista (@lindaevangelista) által megosztott bejegyzés

Az egykori modell szeptemberben állt nyilvánosság elé, ekkor derült ki, hogy 50 millió dollárra perelte be a zsírleszívást végző céget. Linda Evangelista hosszú idő után ma jelentette be Instagram-oldalán, hogy sikerült rendezni az ügyet.

Eszerint valamilyen közös megállapodás születhetett a két fél között, részleteket egyelőre azonban még nem lehet tudni a megállapodásról

Forrásunk volt; Címlap: Getty Images/ Jim Spellman/WireImage


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X