Főoldal > AKTUÁLIS > Daddy cool – Vagányok és apák

Daddy cool – Vagányok és apák

apaapaságkönyvsztár
0

Írta:

Jól ismert férfiak egészen új arcukat mutatják – titkos családi szokások, gyereknevelési tippek, és szórakoztató történetek korunk legvagányabb apukáitól a Zazie Kiadó első kötetében, a Daddy Coolban.

Kiss Tibi, Szabó Győző, Nánási Pál, Dragomán György, M. Kiss Csaba, Somlai-Fisher Ádám, Halácsy Péter, Zsidai Roy, S.Takács András, Erdei Zsolt “Madár”

Ők azok, akikről elsőre nem feltétlenül az apaság jut eszünkbe. Ki gondolná, hogy Kiss Tibi (Quimby) kezében nemcsak a gitár áll jól, hanem újszülött kislánya is? Vagy, hogy az író Dragomán György amellett, hogy apa, egy kicsit gyerek is, hiszen otthon szorgalmasan videójátékozik, elmondása szerint szigorúan nyelvtanulási célból? A könyv végére a 10 apuka portré elolvasása után az is kiderül, hogy Szabó Győző sem csak a színpadon áll a középpontban: imádja, ha egy bulin az összes kölyök rajta lóg.

A kötet szerzője:

McMenemy Márk brit édesapja révén életének első 7 évét Angliában töltötte, ám magyarnak vallja magát. Volt szövegíró, gyártásvezető, gag-man, költöztető, újságíró, de a legtöbben rádiós- és televíziós műsorvezetőként ismerhetik. Jelenleg az Otthon a kertben című kertészeti-műsort vezeti a TV2-n. Bár az írás szinte minden munkájában jelen volt valamilyen formában, a Daddy Cool az első könyve, melynek megírása egy 9,5 éves fiú édesapjaként izgalmas kaland volt számára.

A könyv fotósa:

Boncsér Orsolya 20 éves kora óta fotózik rendületlenül különböző analóg és filmes gépekkel.  A gyerekek és a család, mint téma a kislánya születése óta foglalkoztatja. Képein a spontán pillanatok és valódi érzelmek köszönnek vissza, legfontosabb munkahelye a Szuzi és a Naplopók gyerekfotós projekt. A Daddy Cool az első olyan kötet, amit fotóival illusztrált.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X