Gluténérzékeny vagy, és nem tudod, mit hogyan főzz, hogy biztosan gluténmentes legyen az elkészített finomság? Ebben segít ez a könyv!
Christiane Schäfer – Sandra Strehle: Gluténmentes sütés-főzés
Ízletes ételek gabonafélék nélkül
Az emésztőszervei egyértelműen elutasítják a glutént? Akár lisztérzékenység, akár gluténallergia az ok – most visszatér a nyugalom. Szerelje fel a konyháját új hozzávalókkal! Süssön ropogós kenyereket és ínycsiklandó süteményeket, élvezze újra a zsemlegombóc és a derelye ízeit. Meg fog lepődni, milyen hihetetlenül finomak a gluténmentes ételek! A könyv szakértői nemcsak a legjobb recepteket mutatják be, de részletesen el is magyaráznak mindent, amit a lisztérzékenységgel kapcsolatban tudni kell. A gabonamentes receptek segítségével minden napszakra ínycsiklandó ételeket varázsolhatunk az asztalra, legyen szó levesről, vegetáriánus főételről, salátákról, levesekről, hal- és húsételekről, desszertekről, kenyerekről vagy süteményekről.
Oldalszám: 184 oldal
Méret: 165 x 200 mm
Ára: 3500 Ft
Kötészet: puhatáblás, színes fotókkal illusztrált
A könyvet a Nők Lapja Könyvklubban meg is rendelheted!