Főoldal > AKTUÁLIS > Nem is volt olyan nagy meglepetés Pixie Lottnak az eljegyzés?

Nem is volt olyan nagy meglepetés Pixie Lottnak az eljegyzés?

eljegyzésénekesnőPixie Lottszerelem
0

Írta:

Az énekesnő nagyon meghatódott, de sokak szerint számíthatott erre.

Pixie Lottot néhány napja a Szent Pál-székesegyház előtt jegyezte el modell kedvese, Oliver Cheshire, méghozzá tényleg mesébe illő módon: taxival érkeztek meg a történelmi jelentőségű épülethez, ahol a srác egyszer csak letérdelt és megkérte Pixie kezét. A lány örömkönnyekben tört ki, és ismerősei szerint annyira zokogott, hogy vőlegényének végül egy járókelőtől kellett zsebkendőt kölcsönkérnie.

Egyesek szerint Pixie tényleg nagyon meglepődött, mások viszont úgy gondolják, számítani lehetett az eljegyzésre, ugyanis az énekesnő októberben a családalapításról nyilatkozott, illetve már tavaly az álomlagzit tervezgette.

„Imádom a kis esküvőket más országokban, de teljesen odavagyok az angliai hatalmas lagzikért is, szóval úgy érzem, kettő is lesz. Mármint remélem, hogy csak esküvő, nem házasság” – viccelődött Pixie, aki akkor már néhány hónapja együtt élt kedvesével Londonban.

Mivel mindkettőjüknek szenvedélye a divat, és rengeteg cuccuk van, azon sem lepődtünk meg, amikor Pixie elmesélte a lapnak, hogy lakásukban mindenhol ruhák hevernek. „Mindketten odavagyunk ezekért, és mivel ugyanaz érdekli Olivert is, ami engem, ez is erősebbé teszi a kapcsolatunkat. Az új trendeket is megbeszéljük” – részletezte.

És hogy Oliver mit gondol az együttélésről, illetve a családalapításról? Az egyik brit lapnak még tavaly augusztusban elmondta, hogy természetesen szeretné elvenni feleségül a kedvesét, és legalább 3-4 gyereket akar tőle. De hozzátette, hogy egy hibája azért van a szerelmének.

„Pixie nem tud főzni. Eddig körülbelül kétszer főzött nekem vacsorát” – árulta el, hozzátéve, hogy ennek ellenére is nagyon szereti a lányt. De azt nem mondta el, ő vajon hány alkalommal várta haza meleg vacsival az énekesnőt, aki elfoglaltságaira is hivatkozhat, ha arról kérdezik, miért nem tanult meg tökéletesen főzni.

Apropó elfoglaltságok: vannak, akik úgy gondolják, a sok munkának is komoly szerepe van abban, hogy Oliver a lánykérés mellett döntött. Az utóbbi időben ugyanis elég sok időt töltöttek külön a szerelmesek, és bár Pixie többször hangsúlyozta, hogy imádják egymást, és bíznak a másikban, egy gyűrű azért elég jó megerősítés lehet.

Pixie kedvencei

Bár vékony alakját odafigyeléssel és kiegyensúlyozott diétával őrzi, azért a 23 éves sztár is elcsábítható egy-két finomsággal. Egy interjúban elárulta, hogy a Magnumnak és az ananásznak nem tud ellenállni, ha ezzel kínálják.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X