Főoldal > AKTUÁLIS > Pixie Lott levetkőzött!

Pixie Lott levetkőzött!

divatfitneszfotózásmeztelenszépségsztártestwellness
0

Írta: and

 Igazán különleges évkezdést mondhat magáénak Pixie Lott, ugyanis 2015 egy olyan magazinos fot&

 
Igazán különleges évkezdést mondhat magáénak Pixie Lott, ugyanis 2015 egy olyan magazinos fotósorozat megjelenésével indul számára, melyben meztelenül is látható. Bár a képek nagyon ízlésesek, és semmi olyasmit nem mutatnak, amivel a fiatal sztár túllőne a célon, sokak szerint így is bátor dolog volt a 23 éves énekesnő részéről, hogy bevállalta ezt a fotózást.
 
Pixie örül, hogy végre kicsit vadabb, bevállalósabb oldalát is megmutathatta a világnak, de ezzel még nem is értek véget a meglepetések. Ugyanis végre részletesebben is megosztotta az olvasókkal jövőbeli esküvői terveit.
 
„Imádom a kis esküvőket más országokban, de teljesen odavagyok az angliai hatalmas lagzikért is, szóval úgy érzem, kettő is lesz. Mármint remélem, hogy csak esküvő, nem házasság” – viccelődött. Majd gyorsan hozzátette, hogy egyelőre nem áll oltár elé 26 éves modell kedvesével, Oliver Cheshire-ral, mivel mindketten nagyon fiatalok még, és most azzal is nagyon elégedettek, hogy együtt élhetnek London keleti részén található otthonukban.

pixie2.jpg ()
 
Mivel mindkettőjüknek szenvedélye a divat, és rengeteg cuccuk van, azon sem lepődtünk meg, amikor Pixie elmesélte a lapnak, hogy lakásukban mindenhol ruhák hevernek. „Mindketten odavagyunk ezekért, és mivel ugyanaz érdekli Olivert is, ami engem, ez is erősebbé teszi a kapcsolatunkat. Az új trendeket is megbeszéljük” – mesélte.
 
És hogy Oliver mit gondol az együttélésről, illetve a családalapításról? Az egyik brit lapnak még augusztusban elmondta, hogy természetesen szeretné elvenni feleségül a kedvesét, és legalább 3-4 gyereket akar tőle. De hozzátette, hogy egy hibája azért van a szerelmének.
 
„Pixie nem tud főzni. Négy éve vagyunk együtt, ezalatt az idő alatt körülbelül kétszer főzött nekem vacsorát” – árulta el, hozzátéve, hogy ennek ellenére is nagyon szereti a kedvesét. De azt nem mondta el, ő vajon hány alkalommal várta haza meleg vacsival az énekesnőt, aki elfoglaltságaira is hivatkozhat, ha arról kérdezik, miért nem tanult meg tökéletesen főzni.
 
Pixie karrierje ugyanis elég korán beindult, és sikereit három stúdióalbuma, fesztivál-szereplései, valamint a Strictly Come Dancing című műsorban való szereplése is megalapozták. Utóbbit részben kalandvágyból vállalta be, és bár sokan el tudják róla képzelni, hogy a jövőben több táncos szereplést is vállal, ő azt mondja, örökre zenélni szeretne. 
 
Pixie kedvencei
Bár vékony alakját odafigyeléssel és kiegyensúlyozott diétával őrzi, azért a 23 éves sztár is elcsábítható egy-két finomsággal. Egy interjúban elárulta, hogy a Magnumnak és az ananásznak nem tud ellenállni, ha ezzel kínálják.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X