Főoldal > AKTUÁLIS > Kilátszanak Alessandra Ambrosio bordái

Kilátszanak Alessandra Ambrosio bordái

Alessandra Ambrosiobikinihasizomkockás hasmodellszupermodellVictoria's Secretzsírégetés
0

Írta:

A Victoria’s Secret modellt Brazíliában kapták lencsevégre.

Te mit gondolsz, ha megnézed Alessandra Ambrosio következő fotóit? Vajon a 35 éves modell túl messzire ment az egészséges életmód követésében és a vékony alak hajszolásában, vagy a vonalaival igazából semmi baj nincs, csak a póz miatt tűnik túl soványnak?

Nos, mi úgy látjuk, hogy bár első pillantásra tényleg vékonynak tűnik, a modell brazíliai nyaralásán készült további fotókat elnézve inkább azt mondanánk, sportosan vékony, hiszen izmos hasat, feszes combokat és kerek popsit is látunk a fotóin.

A kétgyerekes sztáranyukáról egyébként köztudott, hogy imád sportolni. Alakját is ennek köszönheti, illetve annak, hogy valószínűleg második gyermeke születése után is alkalmazta azokat a diétás praktikákat, melyeket kislánya születése után is bevetett a minél gyorsabb fogyás érdekében. Persze nem kell veszélyes dolgokra gondolni, a modell azt mondja, mindössze rendszeresebbé és még egészségesebbé szeretné tenni a táplálkozását.

Ezt egy kis odafigyeléssel nem is olyan nehéz megoldania. Például ha az ebédre rendelt grillcsirkéjét rizzsel szeretné fogyasztani, nem fehéret, hanem barnát kér, de ugyanezt a cserét hajtja végre a fehér kenyérrel és a fehér cukorral is.

Ami pedig a rendszerességet illeti, a szexi sztáranyuka igyekszik 2-3 óránként enni valami egészségeset, például zöldséget, gyümölcsöt, salátát vagy egy kis sovány húst. De mindig ügyel arra, hogy kis adagot fogyasszon, és ne repetázzon.

Az edzéseket már első terhessége során is komolyan vette. Akkoriban kétórás tréningeket iktatott be napjaiba – mindig olyankor, amikor kislányát anyukájára vagy a testvérére tudta bízni.

Az edzéseken a sztáredző Leandro Carvalho segítségét is igénybe vette, akinek javaslatára eleinte sokat sétált, majd kicsit később túrázni is elindult. Ezután pedig a tréner speciális „Brazilian Buttlift” névre keresztelt edzésprogramjával hozta magát egyre jobb formába, ami balett, capoeira, samba, aerobik, guggolás és kitörés elegye.

„Minden nap edzettünk. Nem voltak szabadnapok, hiszen nagyon rövid idő állt rendelkezésünkre Alessandra következő divatshowjáig” – mondta Leandro Carvalho, akinek sikerült három hónap alatt újra topformába hozni a sikeres modellt.

A sztáranyuka egyébként azt nyilatkozta, hogy a szülés után nem könnyű újra elkezdenie a sportolást, de az valószínűleg megkönnyíti a dolgát, hogy világéletében nagy sportrajongó volt: imád röplabdázni, szörfözni, snowboardozni, balettozni, spinningelni és pilatesezni, de akkor is mosolyra görbül a szája, ha görkorcsolyázni indulhat.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X