Főoldal > AKTUÁLIS > Selena Gomez bepasizott

Selena Gomez bepasizott

énekesnőrapperSelena GomezszerelemsztárThe Weeknd
0

Írta:

Új barátjának modell exe, Bella Hadid már nem is követi őt az Instagramon.

Úgy tudjuk, amióta Selena Gomez ősszel elvonult egy 90 napos kis szünetre, sokkal kevesebbszer veszi fel a telefonját, és csak bizonyos embereknek van meg a száma. Nos, az egyik ilyen szerencsés biztosan The Weeknd, ugyanis a rapper és a színész-énekesnő minden jel szerint nagyon egymásba habarodott.

A párt január 10-én kapták lencsevégre a felkapott Los Angeles-i Giorgio Baldi nevű hely előtt, ahol elég szerelmesnek tűntek: Selena karjaival a rapper nyakába kapaszkodott, és az egyik fotón egy csókot is láthatunk. Egy névtelenséget kérő forrás szerint a párocska három órát töltött a helyen – egy különteremben saját személyzet szolgálta ki őket, majd külön autókkal távoztak, de mindenki számára egyértelmű volt, hogy az este itt nem ért véget számukra.

Selena a hírek szerint rég volt már ilyen boldog és szerelmes – valószínűleg az sem nagyon hatotta meg, hogy az új pasijával készült lesifotók gyorsan bejárták az internetes oldalakat, sőt, The Weeknd modell exe, Bella Hadid elég gyorsan úgy döntött, inkább nem követi Selenát az Instagramon.

Bella talán féltékeny, amire Selena rajongói szerint minden oka meg is lehet, hiszen kedvencük legalább olyan szép és csinos, mint a menő modell lány. Selena egyre inkább az egészségére igyekszik odafigyelni, nem pedig arra, milyen az alakja. De persze az ő helyzetében nem könnyű: ha pár kiló felszalad rá, azonnal kritikák sora zúdul rá.

Így volt ez úgy másfél éve is – akkor felszedett kilói miatt rengetegen bántották. A híresség drasztikus módszerekkel alig egy hónap alatt nyolc kilót fogyott. „A hét minden napján két-két kardió-edzést iktat be, és nem eszik mást, mint zöldségeket, némi halat meg egy kis gyümölcsöt” – mondta a névtelenséget kérő bennfentes. Majd hozzátette: mivel nagyon kitartó, az eredmény sem maradt el.

Egyesek étkezési zavarokról is suttogtak, ám Selena korábban már megnyugtatott mindenkit, hogy minden rendben van vele. A látszat viszont nem ezt mutatta: 2014-ben kórházi segítséget is kellett kérnie. Egyesek szerint azért, mert képtelen volt függőségeivel egyedül leszámolni, mások viszont úgy gondolták, stressz és kimerültség miatt kellett rehabra mennie.

Azt nem tudjuk, hogy akkor étkezési zavarokról esett-e szó közte és orvosai közt, de arról mi is írtunk korábban, hogy voltak problémái a helytelen táplálkozás miatt. Azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga. Előfordult vele, hogy napközben rosszul érezte magát, de az is, hogy felszaladt rá pár kiló.

Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta már megismerkedett. Nem mindig tudta magát ehhez tartani, de azért igyekezett.

Régebben Selena edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel, amiket a fogyás elősegítése érdekében is valószínűleg rendszeresen végzett.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X