Főoldal > AKTUÁLIS > Selena Gomez bőrruhában domborít

Selena Gomez bőrruhában domborít

énekesnőfogyásJustin BieberNiall HoranSelena Gomezszínésznőtest
0

Írta:

Selena Gomez ebben a szerkóban mutatta meg tökéletes alakját és dekoltázsát.

Még januárban rendezték meg a UNICEF jótékonysági bálját Los Angelesben, de a kommentelők azóta is beszélnek az eseményről – pontosabban Selena Gomez vörös bőrruhájáról, amiben nemcsak tökéletes alakját, hanem mutatós dekoltázsát is megvillantotta.

Selena tényleg remekül nézett ki ebben a hosszú, elől virágmintás kivágásokkal díszített bőrruciban, és ahogy azt úgy fél éve mi is megírtuk, látszik rajta, hogy tényleg nagyon sokat fogyott. Ismerősei szerint a dolog csak azért nem teljesen helyénvaló, mert a 23 éves híresség drasztikus módszerekkel adta le egy hónap alatt azt a 8 kilót, amit azóta sem szedett vissza.

De vajon mit értenek a barátok drasztikus fogyás alatt? Selena egyik ismerőse elkotyogta az újságíróknak, hogy pluszkilóival küzdve bizony az emberek rosszindulata és a gúnyolódó kommentek sokkal jobban megviselték a világsztárt, mint azt mutatta, ezért tökélete el, hogy le akar fogyni.

Ennek érdekében kemény edzésekbe és szigorú diétába fogott. „A hét minden napján két-két kardió-edzést iktat be, és nem eszik mást, mint zöldségeket, némi halat meg egy kis gyümölcsöt” – mondta a névtelenséget kérő bennfentes. Majd hozzátette: mivel nagyon kitartó, az eredmény sem maradt el. Barátai viszont aggódnak, hogy étkezési zavar is kialakulhatott nála, hiszen alig eszik valamit, az edzések során viszont nem kíméli magát.

Selena korábban már megnyugtatott mindenkit, hogy minden rendben van vele, pedig a látszat nem ezt mutatta: 2014-ben kórházi segítséget is kellett kérnie. Egyesek szerint azért, mert képtelen volt függőségeivel egyedül leszámolni, mások viszont úgy gondolták, stressz és kimerültség miatt kellett rehabra mennie.

Azt nem tudjuk, hogy akkor étkezési zavarokról esett-e szó közte és orvosai közt, de arról mi is írtunk korábban, hogy voltak problémái a helytelen táplálkozás miatt. Azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga. Előfordult vele, hogy napközben rosszul érezte magát, de az is, hogy felszaladt rá pár kiló.

Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta már megismerkedett. Nem mindig tudta magát ehhez tartani, de azért igyekezett.

Régebben edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel, amiket a fogyás elősegítése érdekében is valószínűleg rendszeresen végzett.

A szerelem ereje
Míg vannak, akik felszednek magukra pár kilót, amikor szerelmesek lesznek, és boldog párkapcsolatban élnek, addig azt beszélik, Selena Gomezzel épp az ellenkezője történt: állítólag Palvin Barbi exével, a One Direction fiúcsapatból ismert Niall Horannel randizik, és azért is szeretné megőrizni a vonalait, hogy csinos alakjának köszönhetően is az ujja köré csavarhassa a srácot. Szerintünk ha igazi a szerelem, akkor ez így is, úgy is sikerül…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X