Főoldal > AKTUÁLIS > Selena Gomez most túl messzire megy?

Selena Gomez most túl messzire megy?

diétaedzésfogyásmozgássztártrend
0

Írta: and

Amikor Selena Gomez az év elején rehabra ment, néhány bulvárlap és a pletykálkodók azonnal

Amikor Selena Gomez az év elején rehabra ment, néhány bulvárlap és a pletykálkodók azonnal tudni vélték, hogy meggyűlt a baja a drogokkal, az alkohollal, és a bulizós életmód minden velejárójával. Mások viszont állították – főleg a sztár közvetlen környezetéből –, hogy nem erről van szó, inkább a kimerültséget tették felelőssé a kórházi kezelésért.

Az utóbbi hetekben viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy az első tábornak volt igaza, legalább részben. Selena ugyanis – miután 45 nap helyett csak 14 napot töltött az arizonai klinikán, mert szerinte nem olyan nagy ügy, ha valaki alkoholproblémákkal küzd – állítólag egyre gyakrabban nyúl a pohár után.

Már márciusban, a Vanity Fair Oscar-partin azt rebesgették, hogy túl sokat iszik, amit azóta még több alkohollal és féktelen bulizásokkal überel. Barátai szerint ez azért lehet, mert a híresség szenved Justin Bieber viselkedése miatt, aki hol közelebb engedi őt magához, hol arra kéri, vessenek véget a kapcsolatuknak. Selena pedig nemcsak szenved, és magát emészti emiatt, hanem mindent el is követ, hogy felhívja magára Justin figyelmét.

selena2.jpg ()Ezt persze nem a megfelelő eszközökkel teszi, de úgy tűnik, ezzel nincs tisztában. Barátai szerint azt sem ismeri el, hogy olyan problémája van, amit egyedül már nem képes kontrollálni, így segítséget sem fogad el. Egy ismerőse szerint ez elég szomorú, hiszen a sztárnak segítség kellene, de egyelőre erről hallani sem akar.

„Nem fog visszamenni a klinikára. A vele dolgozó szakmai team azt remélte, ha felfedik a sajtónak, hogy rehabon járt, talán Selenában is tudatosul, hogy erre van szüksége, de az ellenkező eredményt érték el ezzel. Ő most makacs módon ellentmond a család és a barátok tanácsainak, és hallani sem akar arról, hogy segítséget fogadjon el” – magyarázta a névtelenül nyilatkozó bennfentes.

A színész-énekesnőre egyébként az élet egyéb területein is az a jellemző, hogy a saját feje után megy. Az étkezést és a sportot illetően is hajlamos úgy alakítani a dolgokat, ahogyan azok szerinte működni fognak. De az utóbbi időben szerencsére belátta, hogy rendesen kell ennie ahhoz, hogy elég energiája legyen a dolgos hétköznapokhoz, és nem elég, ha csak egy szelet csokit kap fel ebéd helyett, ahogyan régebben tette. 

Egy interjúban arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

Friss fotóit elnézve valószínűleg kardió- és súlyzós edzéseket, illetve jógát vagy pilatest is beiktathatott edzéstervébe, ugyanis karjai és lábai nemcsak vékonyak, hanem izmosabbaknak is tűnnek a korábbi képeken látottaknál.

Selena és a tánc
Régebben alkalmanként edzőtermi mozgással hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardiógyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel. Egyik legnagyobb szenvedélye pedig a tánc, amit nemcsak a színpadon, hanem otthon, a bulikban, és kedvenc táncstúdiójában is szívesen űz, szinte bármikor.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X