Főoldal > AKTUÁLIS > Csak gyors anyagcseréjének köszönheti szuper alakját Selena Gomez?

Csak gyors anyagcseréjének köszönheti szuper alakját Selena Gomez?

anyagcsereétrendmozgástinisztár
0

Írta: and

A texasi születésű Selena Gomezt nemcsak a Disney csatornán futó filmekben, illetve a Varázslók a Waverly-helyből című sorozatban láthatod, hanem zenéjével is egyre több rajongót szerez: Round and Round című dalának klipjét Budapesten forgatta, de új, Who Says című száma egyre népszerűbb. A 18 éves Selena ezután azzal is az érdeklődés középpontjába került, hogy összejött […]

A texasi születésű Selena Gomezt nemcsak a Disney csatornán futó filmekben, illetve a Varázslók a Waverly-helyből című sorozatban láthatod, hanem zenéjével is egyre több rajongót szerez: Round and Round című dalának klipjét Budapesten forgatta, de új, Who Says című száma egyre népszerűbb.

A 18 éves Selena ezután azzal is az érdeklődés középpontjába került, hogy összejött Justin Bieberrel. A srácot korábban a kisöccsének nevezte, ám mára nemcsak hogy felvállalják egymást, hanem állítólag családjuknak és barátaiknak is bemutatták a másikat. 

Emellett nem lehet nem észrevenni a színész-énekesnő fantasztikus alakját, pedig elmondása szerint nem törődik túl sokat külsejével: azt állítja, kinézetét csupán gyors anyagcseréjének köszönheti.

Selena egy korábbi interjúban beismerte, hogy a sorozat-, film- és videoklip-forgatások közepette nem mindig tud odafigyelni a rendszerességre és az egészséges ételekre, de igyekszik helyesen étkezni, illetve több proteint fogyasztani.

A 165 cm magas híresség reggelire örömmel fogyasztja az anyukája által készített omlettet, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ebédre mindenképpen eszik egy szelet húst, például pulykát, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt: egyik kedvence a lasagna.

Selena tízóraira olykor csak egy Snickerst majszol el, de előfordul, hogy cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömi a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel nem ártana, ha a színész-énekesnő már most megismerkedne.

Ugyanis ha valaki beállítja szervezetét a három-négyóránkénti étkezésre, annak még inkább felgyorsul az anyagcseréje, és szervezete kevesebb raktározásra kényszerül. Ez nemcsak a fogyni vágyóknak javasolt, hanem mindenkinek, aki meg szeretné őrizni alakját és egészségét.

Selena diétájában továbbá nagy hiányosság, hogy nem említi a gyümölcsök és zöldségek fogyasztását, ami egyrészt vitaminokban szegény étrendet feltételez. Másrészt a zöldségek, mint rostban gazdag élelmiszerek hozzájárulnak a telítettségérzet kialakulásához, ezáltal kevesebbet kívánunk enni, illetve segíthetnek leküzdeni a nassolnivalók iránti vágyunkat.

Bár a tinisztár elmondása szerint nagyon szerencsés alkat, és aktív életet él, az sem ártana, ha a rendszeres sporthoz már most hozzászokna. Selena alkalmanként edzőtermi mozgással és tánccal tartja formában magát, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardio gyakorlatokkal éri el, például futógépre pattan vagy biciklizik.

A fiatal híresség harmonikus kisugárzását a barátainak köszönheti: a sztárvilágból jóban van többek közt Taylor Swifttel és Demi Lovatóval. „Szeretek olyan emberekkel lenni, akik megnevettetnek, és akivel hasonló a humorunk” – nyilatkozta korábban Selena Gomez.

Fotó: Profimedia.hu

Bűnmentes élvezet – miket rágcsáljunk?

Simán feszesebb!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X