Főoldal > AKTUÁLIS > Fürdőruhában mutatta meg magát Selena Gomez

Fürdőruhában mutatta meg magát Selena Gomez

diétaegészségesénekesnőétkezésfogyásfürdőruhahízáspocakSelena Gomezszínésznőtáplálkozás
0

Írta: and

Talán már számodra is megszokott dolognak számít, hogy az internetes oldalakon a hírességek nyaral&

Talán már számodra is megszokott dolognak számít, hogy az internetes oldalakon a hírességek nyaralási fotóira kattintva falatnyi bikiniben pompázó sovány modelleket, vékony színésznőket és tökéletesen kidolgozott testű sztárpasikat látsz.

Selena Gomez nyaralási fotói viszont megtörik ezt a rutint. A 22 éves színész-énekesnő nemrég Mexikóban vakációzott, ahol nem félt megmutatni a lesifotósoknak, hogyan strandol egy egészséges testalkatú, boldogan mosolygó, fiatal lány. Egy olyan lány, aki nem hajlandó a korábbi önmagához képest pár kilóval nehezebb, jelenlegi alakja miatt aggódni.

Az interneten persze gyorsan terjedtek a hírességről készült lesifotók, és voltak, akik rögtön kiszúrták azt a néhány pluszkilót. De szerencsére olyanok is szép számmal akadnak, akik szerint Selena így is gyönyörű és ellenállhatatlan, mások véleménye szerint pedig az a legfontosabb, hogy a híresség mosolyog a képeken.

selenafurdoruha2.jpg ()

Ennek valóban jelentősége van, hiszen a sztárnak tavaly kórházi segítséget kellett kérnie. Egyesek azt állították, káros szenvedélyeit és függőségeit volt képtelen tovább egyedül kezelni, ezért ment rehabra, mások szerint viszont csak kimerültség és a stressz miatt kellett egy kicsit elvonulnia a világ szeme elől.

Selena viszont a jelek szerint megnyugodott, és megbékélt önmagával. Arról mi is írtunk korábban, hogy voltak problémái a helytelen táplálkozás miatt, és azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga. Előfordult vele, hogy nap közben rosszul érezte magát, de az is, hogy felszaladt rá pár kiló.
 
Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.
 
A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta talán már megismerkedett.

selenafurdoruha3.jpg ()
 
Igyekezett is tartani magát az egészségesebb étrendhez, ami mellé kardió- és súlyzós edzéseket, illetve jógát vagy pilatest is beiktathatott, ugyanis karjai és lábai nemcsak vékonyabbak, hanem izmosabbaknak is tűntek a körülbelül két évvel ezelőtti képein.
 
Selena régebben alkalmanként edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardió-gyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel. Ha ismét jobban figyelne a rendszeres sportra, biztosak vagyunk abban, hogy leadná a pluszkilókat, de szeretnénk hangsúlyozni, hogy szerintünk így is gyönyörű.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X