Főoldal > AKTUÁLIS > Brooke Shields ijesztően néz ki

Brooke Shields ijesztően néz ki

Brooke Shieldsplasztikaszépségszínésznősztár
0

Írta:

Mi történt az egykor természetes szépségéről híres színésznővel?

Brooke Shields nemrég egy egyszerű szabású piros ruhában és egy pár vicces cipellőben jelent meg egy New York-i jótékonysági rendezvényen. De a Daily Mail internetes oldalán a kommentelők nem alakját vagy szettjét nem tudták szó nélkül hagyni, hanem a sztár arcának változását – Brooke Shields 51 éves, de vonásai alapján most egy hatvanas hollywoodi sztárnak tűnik inkább, akinek, hát hogy így fogalmazzunk, volt egy kis botox-balesete.

Egyesek szerint nem kellene ezt tennie magával, mások szerint viszont inkább a frizuráját, vagy a szemöldökét kellene egy kicsit megnyesetnie, megint mások meg úgy gondolják, egy jó sminkmester is sokat dobott volna a helyzeten – ezek szerint a színésznőnek ez utóbbit nem sikerült túl jól kifogni…

Abban viszont mindenki egyetért, hogy alakjára most sem lehet panasz: nem csontsovány ugyan, de ki mondta, hogy annak kellene lennie?! Brooke Shields egyébként tinédzserkora óta dolgozik alakja megőrzéséért, habár elmondása szerint a rendszeres sport nem a vékony vonalak, hanem fittsége megtartása érdekében fontos a számára.

Heti háromszor egy órát próbál mozogni, ami számára elsősorban kardiózást jelent. Ez lehet egy kiadós séta, kocogás, túrázás a családjával vagy spinning, de a színésznő a jóga nagy rajongója is. A Kék lagúna sztárja úgy érzi, az edzésektől nemcsak fittebb, hanem erősebb is lesz, ezért soha nem akarja abbahagyni a rendszeres mozgást.

Saját bevallása szerint az anyaság a legjobb alakformálás, hiszen két gyermeke mellett sokkal többet mozog, ugyanakkor kevesebbet eszik. De arra azért odafigyel, hogy a főétkezéseket ne hagyja ki, és tízórai- illetve uzsonna idején némi egészséges nassolnivaló kerüljön a keze ügyébe, például mandula, gyümölcsök vagy görög joghurt egy kis mézzel.

Reggelire rendszerint tojást, pirítóst és gyümölcsöket fogyaszt frissen facsart gyümölcslével. Ebédre olykor sajtos tésztát eszik, vacsorára pedig szívesen tálal fel indiai ételeket a családjának, melyek fűszerezését mindannyian nagyon szeretik.

„Igyekszem kevesebb szénhidrátot fogyasztani, de nem tiltok meg magamnak semmit az étrendemben. Ha valamit nem szabad, abból úgyis többet kívánok, és többet is eszem” – összegezte tapasztalatait.

„Egyébként meg az élet túl rövid ahhoz, hogy le kelljen mondanunk a legfinomabb ízekről. Tehát inkább megeszem a tésztát, ha megkívánom, majd edzés közben ledolgozom” – foglalta össze életfilozófiáját Brooke Shields korábban, egy külföldi magazinnak adott interjúja során.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X