Főoldal > AKTUÁLIS > Megszületett Irina Shayk és Bradley Cooper kisbabája

Megszületett Irina Shayk és Bradley Cooper kisbabája

babaBradley CoopergyerekIrina Shaykmodellszerelemszínészterhesség
0

Írta:

A People magazinnak a pár egyik ismerőse kotyogta ki a jó hírt.

Bár Irina Shayk és Bradley Cooper cikkünk születésének pillanatáig nem erősítette meg, hogy március végén megszületett a kisbabájuk, a People magazin a pár egyik barátjától úgy értesült, hogy a kicsi megérkezett. Egyelőre sem a nemét, sem a nevét nem lehet tudni, de egy biztos: akár a sármos színészre, akár a gyönyörű modellre hasonlít, a baba mindenképp gyönyörű!

A 31 éves modell és a 41 éves színész 2015-ben kezdtek randizni, és 2016 novemberében már elég nyilvánvaló volt, hogy úton van első közös gyermekük. Irinát februárban már nagy pocakkal fotózták le Disneylandben, majd március utolsó napján közölt róla egy olyan fotót a DailyMail, ahol hosszú, bő pólóruhája láthatóan már csak egy egész pici pocakot rejt – szerintünk a baba csak pár nappal azelőtt születhetett meg.

A modell egyik ismerőse elárulta a sajtónak, hogy Irina nagyon élvezte a terhességet – részben, mert még közelebb kerültek egymáshoz Bradley-vel, aki végig a tenyerén hordta őt, részben pedig mert számos finomságot megkívánt, és boldogan csillapította is ezek iránti éhségét. A sportolást viszont nem vitte túlzásba, inkább kíméletes mozgásformákat választott, amiben személyi edző is segítette őt.

A szépség már több mint öt éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és bikini-kész teste legyen. Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok. Ezeket most pár hónapig hanyagolta, de a mozgást nem. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze – Irina egyszerűen jobban érzi magát, ha mozgással indíthatja a napot.

A gyönyörű Irina élete állandó rohanásból áll, ám az étkezésre igyekszik odafigyelni – várandósan erre a kisbabája egészsége miatt is fokozottan ügyelt. Elmondása szerint képtelen koplalni: számára az jelenti a legnagyobb boldogságot, ha pizzát ehet, ráadásul az ágyban heverészve.

Kedvenc étele az orosz pelmeni, ami leginkább a raviolihoz hasonló húsos falatkákat jelent. Mivel a szépség csak ritkán tud hazalátogatni szülőföldjére, nagyon hiányzik neki az orosz konyha, de amikor ideje engedi, összeüt valami hazai specialitást.

A modell számára nagyon fontos, hogy időnként különböző apróságokkal kényeztesse magát. Ha a baba mellett lesz egy kis ideje magára, akkor biztosan továbbra is szívesen jár majd masszázsra, illetve a New York-i orosz gőzfürdőbe. Ez nemcsak hazájára emlékezteti, hanem remek stresszoldó hatása miatt is hasznos és fontos számára.

Ezen kívül az apró dolgok is mindig feldobják: egy jól sikerült manikűrtől, egy új fehérneműtől vagy egy kedves bóktól azonnal szépnek és szexinek érzi magát. Na és nagyon szereti az újdonságokat is: korábban Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan ő is kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X