Főoldal > AKTUÁLIS > Mindent a betegekért!

Mindent a betegekért!

egészséggyógyszerkórház
0

Írta:

Színvonalasabb körülményekkel várják a betegeket  a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet Gasztroenterológiai Osztályán.

A jól ismert és egyre népszerűbb Protexin probiotikumok magyarországi forgalmazója, a Vitaminkosár Kft. nemcsak a különféle betegségek megelőzését tartja kiemelten fontosnak, hanem azt is, hogy európai színvonalú körülmények fogadják a betegeket a kórházakban is. A cég ezért kötött támogatói megállapodást a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Alapítványával, amelynek keretében a Vitaminkosár Kft. mintegy 1 000 000 Ft támogatási összeggel járult hozzá a II. Belgyógyászat-Gasztroenterológiai osztály kórtermeinek teljes körű felújításához.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A dél-pesti régióban járóbeteg-ellátást és kórházi fekvőbeteg szakellátást is nyújtó, összesen több mint 1200 kórházi ágyas kapacitással működő intézmény II. Belgyógyászat-Gasztroenterológiai Osztályának teljes felújítása több mint 3 millió forintba került. A korábbi fejlesztéseket követően most az osztály folyosóit és szobáit festették ki, a kórtermek fürdőszobáit teljesen felújították, új bútorokat állítottak be, valamint az orvosi gázhálózatot is bővítették. A Vitaminkosár Kft. büszke arra, hogy kezdeményezésére, a többi támogatóval együtt sikeresen összegyűjtött támogatás révén a kórházi betegellátás körülményeinek és színvonalának jelentős mértékű javítása vált lehetővé. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Vitaminkosár Kft. évek óta a hazai egészségügy elkötelezett támogatója.

A Magyarországon 2001 óta kapható Protexin termékek kizárólagos forgalmazója a Vitaminkosár Kft., immár negyedik éve a magyarországi probiotikus piac második legnagyobb szereplője. A cég nem csupán szavakban, de tettekben is elkötelezett az ország egészségügyi állapotának fejlesztése illetve a lakosság egészségügyi kultúrájának javítása érdekében. A Vitaminkosár Kft. ezért számos más kórházzal is kötött együttműködési megállapodásokat, amelyek keretein belül több helyszínen is hozzájárul egy-egy kórterem vagy osztály felújításához, valamint orvosi műszer beszerzéshez.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X