Főoldal > AKTUÁLIS > Serena Williams babát vár

Serena Williams babát vár

babaSerena Williamssportolóteniszezőterhesség
0

Írta:

Ősszel érkezik a világklasszis teniszezőnő első kisbabája.

Nagy újság van Serena Williamséknél: a teniszcsillag kisbabát vár. Ezt először ő maga kürtölte világgá, amikor a Snapchaten „20 weeks”, vagyis „20 hét” megjegyzéssel közzétett egy olyan szelfit, amin már picit gömbölyödik a pocakja. Bár a képet később törölte, szóvivője ezután megerősítette, hogy Serena tényleg kisbabát vár, aki ősszel érkezik majd.

A 35 éves teniszezőnő decemberben tudatta a világgal, hogy kedvese, Alexis Ohanian eljegyezte őt, és máris egy újabb örömhír teheti boldoggá őket és szeretteiket – ez tényleg fantasztikus érzés lehet.

A babapocakos szelfit egyelőre a pár nem kommentálta, és Serena cikkünk születésének pillanatáig az Instagramon sem mutatott (újabb) várandós fotót, de úgy gondoljuk, csak a megfelelő pillanatra vár. Hiszen a sport is megtanította arra, milyen fontos a jó időzítés.

És ha már a sport jött szóba: az nem is lehet vitás, hogy Serena mindig is sokat dolgozott állóképessége, ereje, fittsége és persze vonalai megőrzésén és tovább tökéletesítésén. Most viszont valószínűleg inkább kíméletes mozgásformákra vált, amik ellen a kisbabájának sem lehet kifogása.

Fittsége, izomzata és remek állóképessége pedig biztosan jól fog neki jönni, amikor már nagy pocakot kell cipelnie, illetve hálás lesz majd a sportolással töltött évekért akkor is, ha a várandóssága után vissza akarja nyerni a vonalait, az ugyanis könnyebben fog menni, mintha az utóbbi hónapokban csak lustálkodott volna.

És szerintünk nem is lesz Serenából egy folyton a kanapén heverésző kismama. Sportolóként szabadidejében is számos mozgásformát kipróbált, sokat meg is szeretett, de persze nála is van kivétel – ez pedig nem más, mint a zumba. „Megpróbáltam, de őszintén szólva ez nekem túl nehéz. Azt sem tudtam, hová lépek… komplett lúzernek éreztem magam” – nyilatkozta egy „remekül sikerült” zumbaóra után.

Ami pedig az étkezést illeti, korábban testvérével, Venusszal vegetáriánusok voltak, ám versenyek előtt mindig szüksége van egészséges mennyiségű húsra. Gyerekkora óta kedvence a mamája sült csirkéje rizzsel és szósszal, így ezt a mai napig szívesen fogyasztja, ám a versenyek alatt legtöbbször nem az anyukája, hanem a családi szakács főz rá.

És sokan irigylik amiatt, amit egy korábbi interjúban mondott, őt idézzük: „Mérkőzések előtt nem igazán tudok enni, mivel nagyon ideges vagyok. Előző éjjel azért magamba erőltetek némi szénhidrátot, főleg, mivel tudom, hogy reggel képtelen leszek enni” – számolt be étrendjéről Serena.

Majd hozzátette, hogy azért ne egészségtelen finomságokra gondoljunk, hiszen meccsek előtt nem tömheti ezekkel tele a gyomrát. „Természetesen a szénhidrát alatt nem tésztát kell érteni, inkább barna rizst eszem vagy quinoát”.

Fotó:


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X