Főoldal > AKTUÁLIS > Magyar márkában feszítenek a világsztárok  

Magyar márkában feszítenek a világsztárok  

divatDorkoEnter ShikarikoncertLinkin ParkruhaVolt Fesztiválzene
0

Írta:

Egyre többen kattannak rá a Dorkora

A VOLT Fesztiválon két világsztár zenekar, az Enter Shikari és a Linkin Park is fellépett a múlt héten. Akik szemfülesek, láthatták, hogy a zenekari tagok a jelenleg legnépszerűbb magyar brand termékeit viselték magukon. Rou Reynolds a Dorko ’81 tricolor elnevezésre hallgató cipőjét választotta magának, ami tökéletesen passzolt a szettjéhez. 

A Linkin Park frontembere, Chester Bennington híres jó ízléséről és remek stílusáról, amit mostanában minden koncerten meg is mutat. Ő nem Magyarországon, hanem egy kicsit odébb Belgiumban, a Rock Werchter Fesztiválon villantotta meg legújabb sapkáját.

A fesztiválokon kívül is előszeretettel választanak maguknak Dorko termékeket a hazánkba érkező hírességek. Luke Evans, walesi színész jelenleg hazánkban forgat, imádja Budapestet és előszeretettel posztol közösségi oldalaira, ahol több alkalommal tűnt fel a Dorko fiatal magyar művészei által tervezett pólókban, amiket – ahogy azt a márka képviselőjétől megtudtuk – az Andrássy úti üzletükben vásárolt pár magyar tervezésű cipő kíséretében.

Reméljük a jövőben is megtartják jó szokásukat a világsztárok, és a magyar tervezők által kreált darabokat hordják majd minden fesztiválon!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X