Főoldal > AKTUÁLIS > Meztelenül fotózták a szexi teniszezőnőt

Meztelenül fotózták a szexi teniszezőnőt

alakCaroline WozniackifotómeztelensportolóSports Illustratedteniszezőtest
0

Írta:

Caroline Wozniacki ezt is bevállalta!

Nem tudjuk, hogy vajon a sportrajongók várják-e jobban évről évre az ESPN magazin Body Issue névre keresztelt különszámát, vagy azok, akik úgy általában véve rajonganak a szép testekért, de egy dolog biztos: a kiadvány idén sem hagyja cserben azokat, akik fellapozzák.

Négy teljesen pucér címlapsztárjuk közül az egyetlen hölgy, Caroline Wozniacki ráadásul nemcsak merész fotóival hívja fel magára a figyelmet, hanem azokkal a dolgokkal is, amiket a lapnak mondott – már ha a profi teniszező hölgy meztelen fotóinak nézegetése után bárki is tud az olvasásra koncentrálni…

De ha sikerül, akkor ilyen és ezekhez hasonló gondolatokat olvashatunk a 26 éves sportolónőtől: „nem nézek ki úgy, mint egy szupermodell a kifutón, és ez rendjén is van így, mivel úgy nézek ki jól, ahogy vagyok”.

„Nem tölthetem azzal az időmet, hogy azon stresszeljek, amim nincs, inkább örülök annak, amim van. Most egyébként is menő, ha valakinek nőiesebb az alakja. És az is menő, ha valaki egészségesen néz ki. Büszke vagyok a fittségemre. Szerintem jó pár meccset ennek köszönhetően nyertem meg” – tette hozzá.

Caroline tehát korához képest nagyon éretten gondolkodik, és esze ágában sincs másnak mutatni magát, mint amilyen. Épp ebből adódóan az is elképzelhetetlen lenne számára, hogy fogyókúrákkal sanyargassa magát, csak azért, hogy néhány kilóval kevesebbet mutasson alatta a mérleg.

„Őszintén szólva ritkán állok mérlegre” – mondta, hozzátéve, hogy nem a súly számít, hanem az egészsége, az egészséges életmód, illetve az, hogyan érzi magát a bőrében. Ezeknek a dolgoknak a megtartására törekszik majd akkor is, ha abbahagyja az aktív sportot.

Caroline nagyon bátor lány, és büszke a testére. Emiatt vállalhatta el a Sports Illustrated Swimsuit Issue tavalyi kiadásában, hogy igazi bikini helyett csak testfestés formájában takarja a testét egy kétrészes fürdőruha. Hát, a festék felkerült, de az bizony nem sokat bízott a képzeletre…

Fotó: Daily Mail

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X