Főoldal > AKTUÁLIS > Négy klasszikus férfi kiegészítő (X)

Négy klasszikus férfi kiegészítő (X)

divat
0

Írta:

Mindenkinek vannak olyan kiegészítői, amiket nélkülözhetetlennek tart a mindennapi élete során, hiszen nemcsak hogy stílusosak, szépek, de számtalan alkalomkor lehet őket viselni. Azonban sok ember, leginkább a férfiakra jellemző, hogy nem tudják,hogy mik azok az alap darabok, amiknek a vásárlásába érdemes pénzt fektetni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan férfi kiegészítőt, amit minden férfinak érdemes megvásárolni, hiszen biztosan ki tudják majd használni.

Csokornyakkendő

Természetesen sok mindentől függ hogy egy férfi milyen gyakran visel elegáns viseletet azonban, egy csokornyakkendő  rengeteg alkalomra kiváló kiegészítő.  Lehet az alkalom egy szabadtéri parti, egy esküvő, egy születésnap vagy akár egy elegáns vacsora is, fehér inggel minden férfinak remekül áll egy csokornyakkendő.

A kiegészítő alakja nem igazán változott az évek során, hiszen az 1870-es évek óta majdnem ugyanúgy néz ki a kiegészítő. Rengeteg embernek a túlzott elegancia jut eszébe ha a csokornyakkendőre gondol, pedig manapság már teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált és reneszánszát is éli a kiegészítő. Egy fontos szabály, hogy öltönyhöz sose viselj csokornyakkendőt, kizárólag frakkhoz és szmokinghoz.

Mandzsettagomb

A mandzsettagomb egy olyan kiegészítő, ami  nélkülözhetetlen amikor egy férfi öltönyt és nyakkendőt visel, hiszen a férfiasságon kívül , eleganciát és egyediséget is tükröz.

Egy férfi életében rengeteg alkalom van, amikor a mandzsettagomb kiválóan kiegészíti a férfiak öltözetét, főleg ha egy egyedibb darabot visel az illető. Legyen az alkalom egy esküvő, egy állás interjú vagy egy elegáns vacsora a Trendhim nevezetű, dán webshopban minden alkalomra megfelelő darabot találunk. A mandzsettagomb viselésénél is vannak olyan dolgok amire érdemes figyelni, mint például, hogy a mandzsetta színe passzoljon az órához, amit viselünk.

Karkötők

Manapság egyre több férfi kezdett el újra különböző stílusú karkötőket hordani, hiszen azon kívül,  hogy divatosak és remekül kiegészítenek minden öltözetet, rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni őket. Az idei nyár két legkedveltebb darabja a hajókötélből készült horgonyos karkötő és a paracord anyagból készült termékek. Egy különlegesség a paracord anyagról, amit nagyon kevesen tudnak, hogy nagyon sok országban ezt az anyagot használják, mint általános hadi kötélzet, hiszen nemcsak, hogy 250 kilogramm terhet bír el, azonban kibontva három méter hosszúságú is lehet.

Ezt a fajta karkötőt sokan túlélő vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen azon kívül hogy vagány benyomást kelt és szerepel a Mad Max című filmben számtalan olyan tulajdonsága van, amit egy kirándulás, utazás vagy akár egy mindennapos tevékenység során fel lehet használni. Készíthetünk óraszíjat, kutya pórázt, sátor rögzítést, cipőfűzőt, de akár függőágyként is kiválóan szolgál.

Táska

Mindenkinek szüksége van van egy olyan táskára, ami praktikusan pakolható, teljes mértékben kényelmes miközben viseljük és nem utolsó sorban, olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos használatot.

A dán webshopban hatalmas a választék táskák terén is, hiszen nemcsak hátizsákokat, hanem sporttáskákat, válltáskákat és is árul a cég. Az összes táskát kiváló minőségi bőrből készítik, amely következtében minden darab hosszú évekig bírja a gyűrődést. Amikor táskát választunk fontos olyan darabot vásárolni, ami az első perctől kezdve megfelelően illeszkedik hátunkhoz, ezáltal a későbbiekben sem fog problémát okozni a viselete.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X