Főoldal > AKTUÁLIS > Fergie házasságának ezért lett vége

Fergie házasságának ezért lett vége

Black Eyed PeasénekesnőFergieházasságJosh Duhamelszerelemsztárválás
0

Írta:

Barátaik szerint a válás elkerülhetetlen volt, Fergie viszont nem így érzi.

Fergie és Josh Duhamel a hírek szerint már februárban szakítottak, de nem akarták elkapkodni a válást: a DailyMail cikke szerint szerettek volna időt adni maguknak és egymásnak, hogy kitalálják, hogyan tovább. De a válás barátaik szerint végül elkerülhetetlen volt, és szeptemberben bejelentették, hogy vége, elválnak.

A barátok szerint nincs harmadik fél vagy más miatt hirtelen fellángoló gyűlölet a történetben. Egyszerűen arról van szó, hogy ők ketten túl különbözőek: míg Josh egy nyugis, normális pasas, addig a 42 éves Fergie nagyon szereti a „hollywoodi sztár életstílust”, és nem akart visszavenni luxusimádatából, sem hóbortjaiból (sokak szerint plasztikafüggő, számos beavatkozáson esett már át, és ennek talán még nincs is vége).

A Black Eyed Peas énekesnője nemrég őszintén beszélt a szakításról. Wendy Williams műsorában azt mondta: ő nem akart elválni, örökre házas szeretett volna maradni. Hogy a dolgok végül miért alakultak így, azt részletekbe menően nem tudjuk – egyrészt, mert cikkünk születésének pillanatáig a műsor még nem került adásba, másrészt pedig, mert Fergie valószínűleg nem is ment bele túl mélyen a részletekbe.

A rossz nyelvek szerint nem talál még egy ilyen normális, rendes pasast, mint Josh Duhamel, mások szerint viszont még mindig jól néz ki, ezért hamarosan bőven válogathat a lehetséges udvarlók közül. Fergie hisz abban, hogy még hosszú évekig megőrizheti vonalait – ebben a rengeteg sport és kiegyensúlyozott étrendje is segítheti. Fergie évek óta tartja magát alacsony kalória- és zsírtartalmú étrendjéhez, ám sem a zsírokat, sem a szénhidrátokat nem mellőzi teljesen. Elmondása szerint ahhoz túlságosan is szereti a hamburgereket és a pizzát, hogy ezt meg tudja tenni – ehelyett inkább a mértéktartásra igyekszik odafigyelni.

Az elmúlt évek során részben saját tapasztalatai révén, részben dietetikus segítségével számos kedvencét egészségesebb ételekkel és italokkal tudta helyettesíteni. Így birkahús helyett általában pulyka vagy csirke kerül a tányérjára, a cukrozott energiaitalokat pedig cukormentesre cserélte.

Ezen kívül ő is egyetért azokkal, akik szerint az ecet az egyik leghatékonyabb zsírégető és anyagcserét serkentő házi csodaszer, ezért ebből minden nap két kanállal fogyaszt. Korábban kipróbált különböző étvágycsökkentő készítményeket is, például a Hoodiát, de ma már nem próbálja így befolyásolni szervezete szükségleteit, ehelyett a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás híve.

Fergie egyébként arról is ismert, hogy sosem hagyja ki az edzést: minden héten legalább 6 alkalommal fut, illetve izzad az edzőteremben. Ennek egyik oka az, hogy megtalálta a neki legjobban tetsző edzésmódokat. „Kardiózom, emellett rezisztencia-edzést végzek, melynek célja az erő és az izomtömeg növelése. Ezen kívül az ugrókötelezés az egyik legújabb kedvencem” – árulta el egy korábbi interjúban.

A Black Eyed Peas énekesnője szerint a hozzánk illő mozgásformák megtalálása mellett a megfelelő sportruházat is fontos. A nagyobb mellű lányoknak azt javasolja, inkább viseljenek két sportmelltartót sportolás közben, hiszen így a legtöbb gyakorlatot minden kellemetlenség nélkül végezhetik, sőt, kimondottan jól érezhetik magukat a bőrükben, ha mindenütt megfelelő tartás mellett dolgoztatják a testüket.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X