Főoldal > AKTUÁLIS > Fergie 5 tippje az álomalakért!

Fergie 5 tippje az álomalakért!

diétaedzésmozgásformaszépségtipp
0

Írta: and

Bár korábban te is többször olvashattad, hogy a Black Eyed Peas szexi énekesnője, Fergie kisbabát vár, a 36 éves híresség mindig eloszlatta a terhességéről keringő pletykákat. „Azért tűnök várandósnak, mert a súlyom állandóan változik” – mondta a 157 cm magas sztár, aki nem keveset tesz azért, hogy a pluszkilók mégse rakódjanak rá. Fergie korábban már […]

Bár korábban te is többször olvashattad, hogy a Black Eyed Peas szexi énekesnője, Fergie kisbabát vár, a 36 éves híresség mindig eloszlatta a terhességéről keringő pletykákat. „Azért tűnök várandósnak, mert a súlyom állandóan változik” – mondta a 157 cm magas sztár, aki nem keveset tesz azért, hogy a pluszkilók mégse rakódjanak rá.

Fergie korábban már elárulta, hogy számára az egészséges étkezés mellett a rendszeres testmozgás is nagyon fontos – lássuk, hogyan őrzi milliók által irigyelt alakját a szexi énekesnő.

1. Az vagy, amit megeszel!

Fergie évek óta tartja magát alacsony kalória- és zsírtartalmú étrendjéhez, ám sem a zsírokat, sem a szénhidrátokat nem mellőzi teljesen. Elmondása szerint ahhoz túlságosan is szereti a hamburgereket és a pizzát, hogy ezt meg tudja tenni – ehelyett inkább a mértéktartásra igyekszik odafigyelni. 

2. Keress egészségesebb alternatívát!

A szexi sztár az elmúlt évek során részben saját tapasztalatai révén, részben dietetikus segítségével számos kedvencét egészségesebb ételekkel és italokkal tudta helyettesíteni. Így birkahús helyett általában pulyka vagy csirke kerül a tányérjára, a cukrozott energiaitalokat pedig cukormentesre cserélte.

fergiecikk1.jpg ()3. Az ecet erejével

Fergie is egyetért azokkal, akik szerint az ecet az egyik leghatékonyabb zsírégető és anyagcserét serkentő házi csodaszer, ezért ebből minden nap két kanállal fogyaszt. Korábban kipróbált különböző étvágycsökkentő készítményeket is, például a Hoodiát, de ma már nem próbálja így befolyásolni szervezete szükségleteit, ehelyett a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás híve.

4. Találd meg a neked való mozgásformát!

Az énekesnő arról is ismert, hogy sosem hagyja ki az edzést: minden héten legalább 6 alkalommal fut, illetve izzad az edzőteremben. Ennek egyik oka az, hogy megtalálta a neki legjobban tetsző edzésmódokat. „Kardiózom, emellett rezisztencia edzést végzek, melynek célja az erő és az izomtömeg növelése. Ezen kívül az ugrókötelezés az egyik legújabb kedvencem” – árulta el.

5. Használj két sportmelltartót! 

A dögös sztár szerint nemcsak arra kell odafigyelnünk, hogy a hozzánk illő mozgásformákat végezzük az edzőteremben, hanem a megfelelő sportruházatra is. A nagyobb mellű lányoknak azt javasolja, inkább viseljenek két sportmelltartót az edzőteremben, hiszen így a legtöbb gyakorlatot minden kellemetlenség nélkül végezhetik.

+1 szépségtipp

„A Clarins önbarnítóját nagyon szeretem, de mindig a testápolómba keverem, hogy ne legyek csíkos tőle. Ha néhány egymást követő estén ezzel kenegetem magam, olyan lesz az eredmény, mintha egy pihentető tengerparti nyaralásról tértem volna haza” – mondta Fergie.

Fotó: Profimedia – Red Dot

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X