Főoldal > AKTUÁLIS > Fashion Bazaar: vásár, ahol jótékonykodni is menő

Fashion Bazaar: vásár, ahol jótékonykodni is menő

adományFashion Bazaarjótékonyságkutyaruha
0

Írta:

November 25-én harmadszor lesz Fashion Bazaar – luxus márkák gardrób vására, ahol szigorú márkaellenőrök szemléje után pakolható a portéka az asztalra.

A cél az újrahasznosítás, vagyis a kevéssé használt designer darabok körforgásba való visszahozatala. Ami számodra egy dobozban heverő, de valamilyen okból keveset használt cipőremek, másnak igazi értéket jelenthet.

Sokan vagyunk, akik tovább ajándékozzuk megunt, vagy éppen sosem viselt márkás divatcikkeinket, de az is biztos, hogy vannak olyan darabjaink, amelyek attól többe kerültek, minthogy ingyen adjuk tovább őket. Ráadásul ezek sokak számára elérhetetlen kincsek lehetnek. A preferált márkák listáját a Fashion Bazaar facebook oldalán olvashatjátok.

Mindenki megtalálhatja ezért a számítását november 25-én, szombaton a MoM Sport 3. wardrobe recycling eseményén. Aki szeretne túladni nem, vagy csak alig használt, de kifogástalan állapotban lévő ruháin, cipőin, táskáin, divatékszerein, vagy éppen be nem vált kozmetikumain, asztalt bérelve kínálhatja azokat a luxusmárkák gardróbvásárán. Karácsony előtt értékes ajándékokra lelhetsz töredék áron, vagy éppen az ünnepi ajándékokra szánt összeg folyhat be az eladni kínált divatos darabjaidból.

A szervezők szándéka egy hasonlóan népszerű budai értékesítési platform létrehozása, mint a közelben működő BIO PIAC.

Információ a résztévelről és asztalbérlésről: info@momsport.hu és fashionbazaar@momsport.hu

Jótékonykodni éppen olyan menő mint divatosan öltözni. A szervezők az újrahasznosítás mellett szomorú sorsú négylábúak megsegítésére is gondolnak, és ezúttal az Ebremény Egyesületnek gyűjtenek adományokat. Akkor lehetsz a legmenőbb, ha az ebek karácsonyáról sem feledkezel meg! Az adományokért cserébe csodás képeket készítenek rólad a Butlers fashion-karácsonyfája és a támogatni szándékozott kutyák társaságában.
Nagy segítséget jelent a legyengült kutyák számára a jó minőségű állateledel, a takaró vagy törölköző, és jól jön nekik a pénzbeli adomány. Nézz szét a www.ebremény.hu oldalon, és segíts!

A belépés ingyenes 25-én szombaton 11-17 óra között a XII. Csörsz utca 14-16. alatt található 5 csillagos MoM Sportba.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X