Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen cukik Beyoncé 5 hónapos ikerbabái

Ilyen cukik Beyoncé 5 hónapos ikerbabái

anyaságbabaBeyoncéfotógyerekikrek
0

Írta:

Az öthónapos ikrek, Rumi és Sir szépen cseperednek.

Mint arról három hónapja mi is beszámoltunk, Beyoncé Instagramon megmutatta az ikreit – Rumi és Sir első nyilvános babafotója akkor elképesztő szivecskemágnesnek bizonyult az Instagramon: a megosztás után tízmillióan kedvelték a fotót.

Most pedig itt az újabb szenzáció: valaki(k)nek először sikerült lefotózni a babákat, méghozzá a hétvégén Miamiban, ahol a 36 éves világsztár családjával lazított. A kis Rumit a sztár mamája, Tina, majd anyósa tartotta a karjában, Queen Bee-t pedig Sirrel kapták lencsevégre, aki egy-két képen imádnivalóan grimaszol.

Az énekesnő szerintünk egyébként már meg is szabadult a várandóssága alatt felszedett kilóktól, vagy legalábbis azok nagy részétől. Ebben nagy szerepet játszhatott, hogy aktív kismama volt, mert hogy igazi örökmozgó. De a terhessége alatt szerintünk azért jobban figyelt a teste igényeire – nem erőltette meg magát, és minden bizonnyal kíméletesebb mozgásformákra váltott.

A babavárás előtt is odafigyelt az egészségére, sokat sportolt – intenzív kardióedzéseken izzadt, súlyzózott vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végzett a konditeremben -, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbált. Azt mondja, diétázni nem szokott, mert a fogyókúrák sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.

Így 2013-ban a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel. A dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.

Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”

„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X