Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Moss a nagy hidegben sem visel melltartót

Kate Moss a nagy hidegben sem visel melltartót

Kate Mossmelltartómodellszexisztárszupermodellvilágsztár
0

Írta:

Azért reméljük, kigombolt kabátjában nem fázott meg.

Február végén bekeményített a tél – nemcsak nálunk, hanem Európa számos más vidékén is röpködnek a mínuszok. Londonban sincs valami nagy meleg, de ez látszólag nem zavarta Kate Mosst, akit az ottani amerikai nagykövetségnél kaptak lencsevégre, kezében az útlevelével egy vízumkérő lapokkal.

Azonban a többségnek nem ez tűnik fel először, hanem az, hogy a modell kabátja ki van gombolva, és így látható, hogy pulcsija alatt megkeményedett a mellbimbója. Amit egyébként sanszosan eltakarna egy vastagabb melltartó, már ha a sztár viselt volna ilyesmit aznap.

Kate-ről sokan alig hisszük el, hogy modellkarrierje kezdetén még egy szégyellős kis tinilány volt. Nem szerette a testét, de idővel megbékélt vele, sőt, elkezdte magát komfortosan érezni a bőrében.

Erre manapság is minden oka megvan, hisz nagyon csinos. Ezt elmondása szerint annak köszönheti, hogy tényleg igazi örökmozgó: nem tud egy helyben ülni, és hetente legalább négyszer másfél órát sportol. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal igyekszik ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Az étrendjére is jobban figyel, mint régen. Reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús kerül a tányérjára, például grillcsirke vagy hal, amihez köretként sok friss salátát választ. Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

katemoss2.jpg ()

Ami pedig szintén az egészségéhez kapcsolódik: Kate figyel a bőrápolásra és a megfelelő bőrvédelemre, például soha nem megy napra fényvédő krém használata nélkül. De napozás helyett szívesebben használ barnító krémet – az egyenletes barnaságot és természetesen ragyogó bőrt ígérő St. Tropez termékeit reklámozza is.

„Amióta csak kapható, St. Tropez önbarnító krémet használok, amióta csak kapható. Az első önbarnítómat akkor vettem, amikor először nyaraltam Ibizán, még huszonévesen. Nem akartam, hogy én legyek az egyetlen hófehér bőrű lány a parton” – árulta el a híresség, aki számos sztárral ellentétben sokkal jobban szereti világos bőrszíne helyett a napbarnított árnyalatot.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X