Főoldal > AKTUÁLIS > Liz Hurley-nél gyógyul megkéselt unokaöccse

Liz Hurley-nél gyógyul megkéselt unokaöccse

késeléskülföldi sztárLiz HurleyMiles Hurleymodellszínésznősztártámadás
0

Írta:

A modell-színésznő a twitterezők segítségét is kérte, hogy mielőbb megtalálják azokat az „állatokat”, akik megszúrták az unokaöccsét és annak egyik barátját.

Liz Hurley 21 éves unokaöccsét, a modellként dolgozó Miles Hurley-t és egyik barátját „vadászta le” egy bűnbanda Angliában. A fiatal srácok bűne állítólag annyi volt, hogy megelőzték a banda kocsiját. Hogy más is történt-e, ami dühbe gurította a támadókat, nem tudjuk, de az tény, hogy Miles-t és barátját megkéselték.

Liz Hurley unokaöccsét több késszúrással, kritikus állapotban szállították kórházba. Aggódó nagynénje a hír hallatán azonnal hazarepült Angliába (épp Amerikában volt, amikor az eset történt), és most Miles az ő hatmillió fontot érő Herefordshire-i otthonában gyógyul. A modell-színésznő és unokaöccse egyébként is közel állnak egymáshoz és gyakran beszélnek, mert sok közös van bennük, például, hogy ugyanazt a hivatást választották.

Mindkettőjüknek fontos, hogy adjanak magukra, és mindig topformában legyenek. Bár a sztárvilágban ma már nem túl divatosak a gyorsdiéták – a legtöbb színésznő kiegyensúlyozott és változatos étkezésre, valamint a rendszeres mozgásra esküszik –, Liz Hurley a pletykák szerint néha mégis beveti ezeket a villámdiétákat. Sőt, azt beszélik róla, hogy bombaalakja megőrzése érdekében a legbutább fogyókúráknak és a legelképesztőbb önsanyargatásnak is hajlandó magát alávetni.

Egyes források szerint gyakran tart káposztaleves-kúrát, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét: ezzel a diétával egy hét alatt akár öt kilónak is búcsút mondhat. Ilyenkor a levesből bármennyit lehet fogyasztani, mellé pedig járhat egy kevéske barna rizs, tej, görögdinnye, vagy zöldség- és gyümölcslé a diéta bizonyos napjain.

Azt nem tudjuk, ebből mi az igazság, de azt igen, hogy a kalóriákat mindig számolja. Korábban egy külföldi lapnak elmesélte, hogy az alkoholtartalmú italokban is nézi a kalóriák számát, ezért a bort vodkára cserélte le. „Ha meghívnak egy rendezvényre, bor helyett vodkát kérek, ásványvízzel és citrommal” – árulta el Liz.

Sokan tudják róla, hogy lemondott a kávéról, de állítólag nemcsak erről. Azt pletykálják róla, hogy 2002-ben, kisfia születése után csak egy-egy maréknyi aszalt gyümölcsön élt éjszakánként, amikor a kis Damian mellett virrasztott. Nappal pedig mindössze egyszer evett: némi párolt halat barna rizzsel.

Emellett folyton a taposógépen és a futópadon töltötte az idejét, hogy leadja azt a 24 kilót, amit terhessége alatt felszedett. Ezt végül 3 hónapnyi kitartó munkával el is érte, de mi úgy gondoljuk, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb kismama lett volna, ha a fogyás hajszolása helyett kisbabájára és saját igényeire figyel.

Az 51 éves híresség azt mondja, manapság aktív életet él, és persze figyel az egészségére, de az édességek tekintetében is engedékenyebb önmagával: ha nassolnivalóra vágyik, egy kanálnyi jégkrémet vagy magas kakaótartalmú, lehetőleg bio étcsokoládét majszol, de csak egy-két kockányit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X