Főoldal > AKTUÁLIS > Ez Rihanna eddigi legmeglepőbb szerelése

Ez Rihanna eddigi legmeglepőbb szerelése

énekesnőRihannaszexisztárvilágsztár
0

Írta:

Ennél – hát, hogy is mondjuk – „érdekesebb” szettben még nem láttuk az énekesnőt!

Rihannáról eddig is tudtuk, hogy bírja az extrémebb öltözékeket: nem egy, és nem két rendezvényen jelent már meg olyan ruhákban, amiket a legtöbben legfeljebb csak otthon mernénk felpróbálni, vagy egy farsangi bálon tudjuk elképzelni – nem saját magunkon.

Nos, a világsztár legutóbb a Met-gálán mutatta meg a világnak, hogy ő aztán továbbra is mindenkinél bátrabb – már ami az extrém stílusokkal való kísérletezést illeti, ugyanis szexi püspöknek öltözött a jeles esemény alkalmából.

Szerintünk igazából szinte bármilyen szerelés remekül áll rajta, ugyanis remek formában van. A híresség sok munkával és odafigyeléssel éri el ezt a csinos alakot: vonalai megtartása érdekében próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni. Ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.

Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Az étkezéseket illetően a sztár ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.

Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liter szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Persze mint minden lánynak, Rihannának is vannak olyan kedvenc finomságai, amelyeknek elég nehezen tud ellenállni. Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije a sajttorta, de imádja a Häagen-Dazs fagyikat és az Oreo kekszet is. Ezekből pár falatot általában engedélyez magának, de a mértéktartást szem előtt kell tartania.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X