Főoldal > AKTUÁLIS > Rihanna képtelen csinosan felöltözni?!

Rihanna képtelen csinosan felöltözni?!

alakénekesnőöltözékRihannaruhastylistsztártest
0

Írta:

Az énekesnő öltözéke megint nem aratott osztatlan sikert. 

Persze, megértjük, ha valaki bátrabb és bevállalósabb az öltözködés tekintetében, és nem akar beleolvadni a tömegbe, de nekünk valahogy jobban tetszenek az olyan szettek, amelyekben csak egy-két extrémebb darab kap helyet. Nos, ezzel úgy tűnik, nem vagyunk egyedül, mivel Rihanna legutóbbi szerelése kapott hideget-meleget a kommentelőktől, de inkább hideget.

A sárga, deréktájon megkötött felsőből és túlméretezett szoknyából álló együttes meg a combig érő gladiátorszandál – amiben sokak szerint kötözött sonkának nézett ki a világsztár lába – sokak szerint azt támasztja alá, hogy az énekesnő elég rosszban van a stylistjával. Márpedig neki aztán nem lenne nehéz igazán csinos ruhákat választani, mert egyrészt lenne is, miből, másrészt pedig az alakja is teljesen rendben van.

Rihanna sok munkával és odafigyeléssel éri el ezt a csinos alakot: vonalai megtartása érdekében próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni. Ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.

Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Az étkezéseket illetően a sztár ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.

Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liter szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Persze mint minden lánynak, Rihannának is vannak olyan kedvenc finomságai, amelyeknek elég nehezen tud ellenállni. Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije a sajttorta, de imádja a Häagen-Dazs fagyikat és az Oreo kekszet is. Ezekből pár falatot általában engedélyez magának, de a mértéktartást szem előtt kell tartania.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X