Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 dolog, amit biztos nem tudtál Rihannáról!

5 dolog, amit biztos nem tudtál Rihannáról!

énekesnőRihannaSziget Fesztiválsztár
0

Írta:

Érdekességek a Sziget Fesztiválon is fellépő Rihannáról, amiket szerintünk te sem tudtál.

Márciusban végre biztossá vált: a SZIGET Fesztivál idei, nulladik napi sztárfellépője nem más, mint egyik nagy kedvencünk, Rihanna. Ennél jobb alkalom pedig nem is kell, hogy összegyűjtsünk pár érdekességet, amik nemcsak szórakoztatóak, hanem reményeink szerint számodra is újdonságok.

Extrém csaj

Imádja az extrém dolgokat, és ez nemcsak a ruházkodására vagy a tetkókra érvényes, hanem az extrém sportokra is. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Egészségesebben él

Az étkezéseket illetően ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is. Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

Édességmániás

Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, de az édességeket talán még ezeknél is jobban. Kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből csak mértékkel ehet. Ugyanez vonatkozik kedvenc Häagen-Dazs fagyijaira és az Oreo kekszre is, aminek ritkán tud ellenállni – a mértéktartást itt is szem előtt kell tartania.

Nincs szerencséje a pasikkal

Emlékszel még, Chris Brown hogy helyben hagyta RiRi-t 2009-ben? Nos, nemcsak ezért mondjuk, hogy nincs szerencséje a pasikkal, hanem mert úgy tűnik, azóta tényleg nem maradt meg senki mellett tartósan. Egy éve még két pasi is tette neki a szépet – az egyikük egy Richie Akiva nevű klubtulajdonos, a másik pedig Leonardo DiCaprio volt –, az énekesnő mégis inkább egyedül maradt. Jelenleg Drake-ért van odáig, de a rapper állítólag nem akar tőle semmit.

Leénekelte egy rajongója

Márciusban több általunk is rendszeresen olvasott külföldi weboldal is megírta, hogy az ohiói Cincinnatiban tartott koncertjén Rihanna elég jó érzékkel tartotta oda a közönség egyik tagja elé mikrofonját: a srác, Terah Stewart ugyanis olyan szuperül énekelte a FourFiveSeconds című dalból a következő részletet, hogy RiRinek is leesett az álla! A srác egyébként egész életében kórista volt, és az volt az álma, hogy egyszer együtt énekelhet Rihannával.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X