Főoldal > AKTUÁLIS > Új, fürtös hajkoronával hódít Rihanna

Új, fürtös hajkoronával hódít Rihanna

alakalakformálásdiétaedzésénekesnőfogyáshajRihannaszépségtest
0

Írta: and

Rihanna igazi karibi hercegnőként tündökölt, amikor a közelmúltban bulizni ment a New York City-ben találhat

Rihanna igazi karibi hercegnőként tündökölt, amikor a közelmúltban bulizni ment a New York City-ben található OPUS nightclubba. A 27 éves énekesnő egyrészt színes miniruhájával és ahhoz illő magassarkújával, másrészt pedig hullámos loknijaival érte el ezt a hatást.

Új frizurája sokak szerint jól áll neki, mert laza és természetes, mások viszont jobban szeretik, ha egyenesek a fürtjei. Egy dolog azonban tény: a híresség bármilyen frizurával jelenik is meg a nyilvánosság előtt, tudja, hogyan kell minden tekintetet magára vonzani.

Ebben többek közt a ruhaválasztás, na meg természetesen szuper alakja is kap némi szerepet, aminek megtartása érdekében a híresség próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni. Ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.
 
Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

rihannahaj2.jpg ()
 
Az étkezéseket illetően ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.
 
Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.
 
Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből csak mértékkel ehet. Ugyanez vonatkozik kedvenc Häagen-Dazs fagyijaira és az Oreo kekszre is, aminek ritkán tud ellenállni – a mértéktartást itt is szem előtt kell tartania.
 
Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X