Főoldal > AKTUÁLIS > Két pasi verseng Rihanna kegyeiért

Két pasi verseng Rihanna kegyeiért

diétaénekesnőfitneszfogyáspasiszerelemsztárszületésnapwellness
0

Írta: and

 Rihanna megőrjíti a pasikat. Ezt bizonyítja az is, hogy most egyszerre két pasi is próbálja elnyerni a sz&

 
Rihanna megőrjíti a pasikat. Ezt bizonyítja az is, hogy most egyszerre két pasi is próbálja elnyerni a szívét: egy Richie Akiva nevű klubtulajdonos, és egy igazi, sármos világsztár, Leonardo DiCaprio.
 
A helyzetet bonyolítja, hogy Richie Leo egyik közeli barátja, és állítólag ő áll közelebb a barbadosi szépség szívéhez, hiszen többször randiztak az utóbbi időben. Leo viszont – barátság ide vagy oda – úgy döntött, hogy nem adja fel, és meghódítja az énekesnőt. Ezért a közelmúltban egy szuper szülinapi bulit is rendezett neki, ahová a legmenőbb világsztárokat hívta meg.
 
Azt nem tudjuk, Rihanna kit fog választani, de azt olvastuk, egyelőre biztosan Richie áll nyerésre. De vajon azt látva, mi mindenre hajlandó érte Leo, meggondolja magát? Egy dolog biztos, mi nem csodálkozunk, hogy két menő pasi is felfigyelt rá, hiszen szép, vonzó, és csodás az alakja. Ennek megtartása érdekében próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni – ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.

rihannapasi2.jpg ()
 
Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.
 
Az étkezéseket illetően ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.
 
Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.
 
Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből csak mértékkel ehet. Ugyanez vonatkozik kedvenc Häagen-Dazs fagyijaira és az Oreo kekszre is, aminek ritkán tud ellenállni – a mértéktartást itt is szem előtt kell tartania.
 
Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X