Főoldal > AKTUÁLIS > Rihanna sosem hord melltartót?

Rihanna sosem hord melltartót?

alakdiétamellmelltartószépségsztártest
0

Írta: and

A sztárok egy része szeret csak a munkáival és szakmai teljesítményével a reflektorfénybe ker&

A sztárok egy része szeret csak a munkáival és szakmai teljesítményével a reflektorfénybe kerülni, mások viszont minden alkalmat megragadnak, hogy szerepelhessenek a lapokban – erre jó eszköznek számítanak például az öltözékeik.
 
Ezt jól tudja többek közt Rihanna is, akit szeptember végén Los Angeles repülőterén kaptak lencsevégre a fotósok: az énekesnő átlátszó topot viselt, amin átütött mellbimbója és piercingje.
 
A hírességről sokan úgy gondolják, nemcsak szereplési vágyból teszi ki mindenét, hanem azért is, mert egyszerűen nem szeret melltartót hordani. Ellenben az átlátszó és túl sokat mutató szerkókhoz mindennél nagyobb vonzalmat érez.
 
Idén nyáron a vörös szőnyegen semmit sem bízott a rajongók képzeletére, amikor melltartó nélkül vett fel egy teljesen átlátszó ruhát egy divateseményre, de kosárlabda-meccsre is ment már melltartó nélkül, egy áttetsző, fehér trikóban.
 
A világsztárnak sokak szerint nem ártana egy kis visszafogottság, míg mások szerint minden oka megvan arra, hogy megmutassa a testét, hiszen remek formában van. Ennek megtartása érdekében próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni – ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.
 
rihanna2.JPG ()Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.
 
Az étkezéseket illetően ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.
 
Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.
 
Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből csak mértékkel ehet. Ugyanez vonatkozik kedvenc Häagen-Dazs fagyijaira és az Oreo kekszre is, aminek ritkán tud ellenállni – a mértéktartást itt is szem előtt kell tartania.
 
Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X