Főoldal > AKTUÁLIS > Mikor nőttek meg ennyire Rihanna mellei?

Mikor nőttek meg ennyire Rihanna mellei?

dekoltázsénekesnőmellRihannasztár
0

Írta:

A híres énekesnő Miamiban koktélozott, de senki sem emlékszik arra, mit rendelt.

Sokak szerint egy jó bikinifelső kincset ér – már csak azért is, mert sokkal formásabbnak tűnhetnek melleink egy ilyenben, mint enélkül. De talán egyik bikinifelső sem változtat ennyit, mint Rihannáé az énekesnő keblein – ezeket nemrég Miamiban is prezentálta a nagyérdeműnek – igaz, csak fürdőruhában, de a legtöbben akkor sem tudtak máshová nézni, olyan szembetűnő a változás az énekesnő korábbi (szintén nem csúnya) dekoltázsa és a mostani kép között.

Vajon megcsináltatta a melleit, vagy beszerzett valami csoda-bikinifelsőt? Erre a választ csak ő tudja, de a DailyMail olvasói kommentjeikben azt írják, hogy szerintük a világsztár megcsináltatta a melleit – egyesek szerint jól is tette, mert remekül áll neki a változás.

Rihannának nemcsak a dekoltázsa, hanem alakja is figyelemreméltó. Ezt persze munkával és odafigyeléssel éri el: vonalai megtartása érdekében egyébként próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni. Ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.

Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Az étkezéseket illetően ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.

Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liter szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből csak mértékkel ehet. Ugyanez vonatkozik kedvenc Häagen-Dazs fagyijaira és az Oreo kekszre is, aminek ritkán tud ellenállni – a mértéktartást itt is szem előtt kell tartania.

Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X