Főoldal > AKTUÁLIS > Rihannának így vallott szerelmet Drake

Rihannának így vallott szerelmet Drake

DrakeénekesnőrapperRihannaszerelemsztár
0

Írta:

A rapper szép szavait nem sokan bírták volna ki könnyek nélkül.

A rappereket általában kemény legényeknek gondoljuk, akik menő kocsikkal furikáznak, olykor a drog és az erőszak csábításának is engednek, és persze a csajokkal sem veszik túl komolyan a dolgokat. Drake viszont úgy tűnik, nem ilyen: amikor az MTV Video Music Awards-on átadta Rihannának aVideo Vanguard Award díjat, a rapper megragadta az alkalmat, és ország-világ előtt szerelmet vallott a barbadosi énekesnőnek.

„Ő az a lány, akibe 22 éves korom óta szerelmes vagyok. Az egyik legjobb barátom a világon. Amióta csak felnőttem, felnéztem rá, holott fiatalabb nálam” – mondta, hozzátéve, hogy RiRi egy élő, lélegző legenda a show business világában. Ezután, hogy az egész azért ne legyen túl tökéletes, Drake egy rémes arcra puszival adta át a szót az énekesnőnek.

Rihanna láthatóan meghatódott a kedves szavakon, és valószínűleg azon is, hogy Drake mennyire izgult, de kibírta könnyek nélkül. Mondjuk hozzászokhatott már a bókokhoz, dicséretekhez, ugyanis zenéje mellett külseje miatt is rengetegen mondanak neki szép dolgokat.

Ezt az alakot persze munkával és odafigyeléssel éri el: vonalai megtartása érdekében egyébként próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni. Ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.

Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Az étkezéseket illetően ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.

Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből csak mértékkel ehet. Ugyanez vonatkozik kedvenc Häagen-Dazs fagyijaira és az Oreo kekszre is, aminek ritkán tud ellenállni – a mértéktartást itt is szem előtt kell tartania.

Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Fotó: Digitalspy


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X