Főoldal > AKTUÁLIS > Rihanna ezért a pasiért rajong!

Rihanna ezért a pasiért rajong!

buliénekesnőJay ZkoncertRihannasztár
0

Írta:

Sokan még mindig nem hiszik el, hogy a backstage-ben bujkált: egy sztárpasi miatt lógott be a V fesztiválra

Egyesek szerint Rihanna még mindig nem adta fel, hogy egyszer komolyabb kapcsolat is szövődhet közte és Jay-Z közt, pedig a rappernek immár három közös gyereke is van Beyoncéval, akivel – ahogy nemrég olvastuk – még sosem volt ilyen boldog a kapcsolata.

Hát, az essexi V fesztiválra családja nem kísérte el, Rihanna viszont a DailyMail írása szerint vasárnap „belógott” a rendezvényre, ahol a backstage-ben énekelte végig Jay-Z koncertjét. A rajongók egy része nem is tudta, hogy ott van, csak azok, akik közben az Instagramot nézegették, és azt is csekkolták, miket oszt meg az énekesnő: úgy bizony, Jay-Z fellépéséről tett közzé rövid videókat.

És bár a felvételeket már nem találtuk meg az Instagramján, gyanítjuk, hogy mindent beleadott az éneklésbe – na meg abba is, hogy szexin jelenjen meg a koncerten. Talán nem annyira, mint amilyen képet a DailyMail illesztett a róla szóló fesztiválos cikkbe, ők ugyanis a Valerian című mozi premierjén viselt cicikiemelő vörös ruháját mutatták meg újra… hát, az viszont tény, hogy RiRinek nem nehéz szexi ruhákat találni az alakjára, ugyanis remek formában van, így szinte minden jól áll neki.

Ezt persze munkával és odafigyeléssel éri el: vonalai megtartása érdekében egyébként próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni. Ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.

Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Az étkezéseket illetően a sztár ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.

Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liter szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Persze mint minden lánynak, Rihannának is vannak olyan kedvenc finomságai, amelyeknek elég nehezen tud ellenállni. Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije a sajttorta, de imádja a Häagen-Dazs fagyikat és az Oreo kekszet is. Ezekből pár falatot általában engedélyez magának, de a mértéktartást szem előtt kell tartania.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X