Főoldal > AKTUÁLIS > Rihanna merészet villantott

Rihanna merészet villantott

alakénekesnőRihannaszépségsztártest
0

Írta:

A híres énekesnő körül izzott a levegő a rendezvényen. 

Ahol Rihanna megjelenik, ott kétségtelen, hogy ő a társaság középpontja. Nemrég egy Los Angelesben megtartott divateseményen sem volt ez másképp, ahová a 29 éves világsztár egy fehér miniruhában sétált be – ennek dekoltázsa pedig több mint figyelemfelkeltő volt. A merész ruha nemcsak mély kivágásával vonzotta a tekinteteket, hanem annak köszönhetően is, hogy megvillantotta az énekesnő mellei közt található tetoválását.

És bár nehéz volt máshová nézni, mint RiRi dekoltázsára, azért a rajongók abban sem kételkednek, hogy az énekesnő alakja is tökéletes. Ezt persze munkával és odafigyeléssel éri el: vonalai megtartása érdekében egyébként próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni. Ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.

Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Az étkezéseket illetően a sztár ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.

Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liter szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Persze mint minden lánynak, Rihannának is vannak olyan kedvenc finomságai, amelyeknek elég nehezen tud ellenállni. Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije a sajttorta, de imádja a Häagen-Dazs fagyikat és az Oreo kekszet is. Ezekből pár falatot általában engedélyez magának, de a mértéktartást szem előtt kell tartania.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X